retrofood 18.01.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Jestem sobie cieszynianka a masz fartuszek po kolanka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.01.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Nie mam, ale może sobie kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.01.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Nie mam, ale może sobie kupię Czekamy na fotke..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 18.01.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 to i ja Marta, mam cudownego meza, dwie niesamowite koteczki i planuje dalsze powiekszanie liczby domownikow w bliskiej przyszlosci Kupisz sobie kota ?? jak sie nam nie uda dorobic potomka to pewnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 18.04.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 http://forum.muratordom.pl/spotkanie-forum,f138.htm SPOTKANIE FORUMOWYCH LUDKÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.06.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 a ja tu zajrzałam bo przed Zlotem, na Zlocie i po Zlocie powtarzało się wielokkrotnie "selimm" to chciałam zobzcyć gdzie, kto i co skoro nie mogłam na Zlocie to w watkach szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 28.06.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Zawitałam, to i się przedstawię. Bo mi wcześniej odwagi brakło. Imię moje bardzo popularne - Magda jestem. Uwielbiam patrzeć na płomienie, kocham swoje "przedszkole", właściwie już "szkołę". Lubię swojego futrzaka i wszystko co gotuje Duży. A z Dużym to lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.06.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 a ja się wcześniej nie przedstwaiłam nadrabiam fopa mam na imię Adriana a że mąż woli na mnie mówić Zuza to pozostawiam dowolność wołania : zareaguję na każde a co lubię : być ciągle w ruchu, w akcji, wśród ludzi, pomagać, szukać, wspierać, organizować.... ludzi: kocham albo nienawidzę - nic pośrednio pieniedzy nie pozyczam bo od tego są Banki - tzn kiedyś pozyczałam i teraz nie mam tych znajomych - warto czasami stracic parę groszy żeby poznać ludzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.06.2009 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 a ja się wcześniej nie przedstwaiłam nadrabiam fopa mam na imię Adriana a że mąż woli na mnie mówić Zuza to pozostawiam dowolność wołania : zareaguję na każde a co lubię : być ciągle w ruchu, w akcji, wśród ludzi, pomagać, szukać, wspierać, organizować.... ludzi: kocham albo nienawidzę - nic pośrednio pieniedzy nie pozyczam bo od tego są Banki - tzn kiedyś pozyczałam i teraz nie mam tych znajomych - warto czasami stracic parę groszy żeby poznać ludzi.... A pijesz chociaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 29.06.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 No to kolej na mnie... Michał mam na Imię jak już wiele osób zdążyło zauważyć Piszę to bo było wiele przypadków że osoba waliła mi poł roku po ksywie a potem był problem "Sorki jak masz na imię" MICHAŁ Bardzo ciężko mnie wkurzyć ale jak już to się stanie to jest bardzo źle. Jestem otwarty zawsze uśmiechnięty i idę zawsze do przodu. Nie palę lubię Piwo Odpowiem na każde pytanie SMS o treści PYTANIE na 5932 tylko 1 zł+VAT P.S. Nie ma takiego numeru... Tylko do celów reklamowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 29.06.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 A pijesz chociaż? zdarza się... czasem nawet namieszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 29.06.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 a ja się wcześniej nie przedstwaiłam nadrabiam fopa mam na imię Adriana a że mąż woli na mnie mówić Zuza to pozostawiam dowolność wołania : zareaguję na każde a co lubię : być ciągle w ruchu, w akcji, wśród ludzi, pomagać, szukać, wspierać, organizować.... ludzi: kocham albo nienawidzę - nic pośrednio pieniedzy nie pozyczam bo od tego są Banki - tzn kiedyś pozyczałam i teraz nie mam tych znajomych - warto czasami stracic parę groszy żeby poznać ludzi.... A pijesz chociaż? no właśnie - Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 29.06.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 A pijesz chociaż? zdarza się... czasem nawet namieszam i to nieżle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 29.06.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 A pijesz chociaż? zdarza się... czasem nawet namieszam i to nieżle Zuzanka, to jeszcze nie jest szczyt moich możliwości, ale i tak miło mi Cię poznać. A pożyczać można, ale trzeba wiedzieć komu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 29.06.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 A pijesz chociaż? zdarza się... czasem nawet namieszam i to nieżle Zuzanka, to jeszcze nie jest szczyt moich możliwości, ale i tak miło mi Cię poznać. A pożyczać można, ale trzeba wiedzieć komu i wzajemnie co do pozyczek - coz...... tez tak myslalam ze wiem komu pomagam ale zeczywistosc pokazala ze myslenie w tem przypadku nie bylo moja najmocniejsza strona ale co tam.... ja stracilam pare groszy a te osoby taka fumfelke jak ja - i to bezpowrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 29.06.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 ale co tam.... ja stracilam pare groszy a te osoby taka fumfelke jak ja - i to bezpowrotnie przeczuwam, że trafnie domyślam się czyja strata była większa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 29.06.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 ale co tam.... ja stracilam pare groszy a te osoby taka fumfelke jak ja - i to bezpowrotnie przeczuwam, że trafnie domyślam się czyja strata była większa no baaaaaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.06.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 a ja się wcześniej nie przedstwaiłam nadrabiam fopa mam na imię Adriana a że mąż woli na mnie mówić Zuza to pozostawiam dowolność wołania : zareaguję na każde a co lubię : być ciągle w ruchu, w akcji, wśród ludzi, pomagać, szukać, wspierać, organizować.... ludzi: kocham albo nienawidzę - nic pośrednio pieniedzy nie pozyczam bo od tego są Banki - tzn kiedyś pozyczałam i teraz nie mam tych znajomych - warto czasami stracic parę groszy żeby poznać ludzi.... A pijesz chociaż? no właśnie - Nie szkoda... jeszcze jak nie masz lusterka (jak tak mi samemu pić), to nie przyjadę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 29.06.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 a ja się wcześniej nie przedstwaiłam nadrabiam fopa mam na imię Adriana a że mąż woli na mnie mówić Zuza to pozostawiam dowolność wołania : zareaguję na każde a co lubię : być ciągle w ruchu, w akcji, wśród ludzi, pomagać, szukać, wspierać, organizować.... ludzi: kocham albo nienawidzę - nic pośrednio pieniedzy nie pozyczam bo od tego są Banki - tzn kiedyś pozyczałam i teraz nie mam tych znajomych - warto czasami stracic parę groszy żeby poznać ludzi.... A pijesz chociaż? no właśnie - Nie szkoda... jeszcze jak nie masz lusterka (jak tak mi samemu pić), to nie przyjadę.. oki, ale ja nie widze wzminaki o zawartosci % w napoju który mialabym spozywac wiec pic bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 30.06.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Teraz ja Justyna kiedyś optymistka, teraz raczej realistka, aż się boję, co będzie za kilka lat... uwielbiam niespodzianki i czasami kusić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts