Anisia3 23.01.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 hmm. Każą mi stąd wyjść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.01.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 no coś Ty, nie daj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 23.01.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Pewnie, że się nie dam. Miom idolem jest selim. Będę się odgryzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 23.01.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Mam na imię Marta i czasem jeszcze nie mogę uwierzyć, że jestem już mamą i mam swój dom.. A tak poza tym to lubię sobie poczytać i pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 23.01.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Mam na imię Marta i czasem jeszcze nie mogę uwierzyć, że jestem już mamą i mam swój dom.. A tak poza tym to lubię sobie poczytać i pooglądać ja ...jeszcze ..podotykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 23.01.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Cześć -mam na imię Joanna - marzę o niepozornym samochodzie z "superbutem"... nie powiem dlaczego, może innym razem...Ostatnio myslę żeby zamienić moje kierownicze stanowisko i stabilna wygodną pracę na bar kawowy w jakimś anglojęzycznym kraju - a to już dłuższa historia...- mam alergię na "przyciasne" umysły innych,- fascynują mnie piękne i mądre kobiety - z uwagi na 'unikatowość" - niestety- jestem szczęśliwym człowiekiem - z uwagi na przeszłosc, bo mogłam skończyć źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 23.01.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Mam na imię Marta i czasem jeszcze nie mogę uwierzyć, że jestem już mamą i mam swój dom.. A tak poza tym to lubię sobie poczytać i pooglądać ja ...jeszcze ..podotykać Jak to facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.01.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Mam na imię Marta i czasem jeszcze nie mogę uwierzyć, że jestem już mamą i mam swój dom.. A tak poza tym to lubię sobie poczytać i pooglądać ja ...jeszcze ..podotykać długi ale fajne masz CV i nie pijesz i tak ładnie się przedstawiłeś.....biore Cie na zlot.Co dwóch to nie jeden!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.01.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Jestem strasznie wredna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.01.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Nefer, NIE WIERZĘ!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.01.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Nefer, ja też nie wierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 23.01.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Jestem Jacek i mam na imię Jacek, (co nie znaczy że mam bliźniaka i cokolwiek z nim ukradłem). W życie wszedłem z pełną szczęścia i brakiem doświadczenia. Potem zrozumiałem że cały bajer polega na tym, aby nabyć doświadczenia zanim skończy się szczęście. Byłem młody więc wydawało mi się że najważniejsze w życiu są pieniądze. Wydawało mi się – bo byłem młody ! Teraz już jestem tego pewien. Kiedyś wydawało mi się też, że mam przepiękną żonę, odlotową kochankę, super brykę, nie mam kłopotów z urzędem podatkowym i prokuratorem, a gdy wychodziłem na ulicę świeciło słońce i wszyscy się do mnie uśmiechają, ale wiedziałem również że alkohol nie rozwiąże moich problemów... choć z drugiej strony.......... mleko w sumie też nie.. Aż powiedziałem NIE! Potem spotkałem Kobietę Moich Marzeń, no i o pozostałych marzeniach mogłem śmiało zapomnieć. To było jak fatamorgana na pustyni - widziałem pałace, palmy,wielbłądy. Potem znikały kolejno pałace i palmy, a na końcu zostałem sam na sam............ z wielbłądem. I tak z mężczyzny, stałem się facetem (a od faceta pachnie facetem, zaś od mężczyzny – kobietami) Nadal jednak uważam że życie jest piękne! ( prawidłowo dobieram się środki antydepresyjne...). Doceniam ludzi przyzwoitych a przeciwko innym – prostytuuję. Nie lubię takich co staraja sie mnie ogłupić, bo ja wtedy kołowacieję odwrotnie proporcjonalnie do czasu. Jak napotykam taka monokulturę umysłową - to mnie dusi jak nie przymierzając Czernobyl jakiś. Z egzemplarzy co pletą głupości, chce mi się rechotać jak koniu, a strumienie indukcyjne ich czaszek spływaja mi jak (za przeproszeniem elit rządowych) po kaczce.. (co poniektórzy coś o tym wiedzą). Cenię zarówno umysły jak i nauki ścisłe - z czego wychodzi że również Kobiety, (które jak wiadomo każde wyrażenie potrafią sprowadzić do......okresu, mają ciało o masie a nawet potrafią podnosić do potęgi i ...........wyciągać pierwiastek). Jednak nie wszystkie Kobiety – (kiedy zobaczyłem na Zlocie Radia Maryja te tysiace kobiet – to żadna nie była w moim typie), Wprawdzie nikt jeszcze nie udowodnił ze Świat tak naprawdę istnieje ale staram sie żyć tak, jakby naprawdę istniał, a do czytania nosze okulary, co nie znaczy, ze jestem głuchy! Tyle tytułem prologu. (gdyby to mój pies przeczytał, to by się chyba wściekł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 23.01.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Marta, jestem żoną swojego męża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.01.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Jestem strasznie wredna czytaj: mam poczucie humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.01.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Mam na imię Marek. Cenię i szanuję ludzi uczciwych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 23.01.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 ESKIMOS, a jakby to Twój wielbłąd przeczytał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.01.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Jestem strasznie wredna czytaj: mam poczucie humoru :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.01.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 agnieszkakusi, Tomek - serio :) Taka jedna pani u mnie w pracy nawet sie przefarbowała na brunetkę, bo mówiła do niej "moja ty blondyneczko" A jak przyszła do pracy w czarnej fryzurce to jej powiedziałam, że to nie zależy od koloru włosów - to kwestia mentalności :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.01.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 agnieszkakusi, Tomek - serio :) Taka jedna pani u mnie w pracy nawet sie przefarbowała na brunetkę, bo mówiła do niej "moja ty blondyneczko" A jak przyszła do pracy w czarnej fryzurce to jej powiedziałam, że to nie zależy od koloru włosów - to kwestia mentalności :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 23.01.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Nefer - jesteś wredna.Ja też bywam. Zwłaszcza wobec kobiet, które źle "reprezentują" moja płeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts