Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Powiedzcie coś o sobie

selimm

Recommended Posts

• Odpowiedzi 320
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cześć -mam na imię Joanna - marzę o niepozornym samochodzie z "superbutem"... nie powiem dlaczego, może innym razem...

Ostatnio myslę żeby zamienić moje kierownicze stanowisko i stabilna wygodną pracę na bar kawowy w jakimś anglojęzycznym kraju - a to już dłuższa historia...

- mam alergię na "przyciasne" umysły innych,

- fascynują mnie piękne i mądre kobiety - z uwagi na 'unikatowość" - niestety

- jestem szczęśliwym człowiekiem - z uwagi na przeszłosc, bo mogłam skończyć źle

Mam na imię Marta i czasem jeszcze nie mogę uwierzyć, że jestem już mamą i mam swój dom..

A tak poza tym to lubię sobie poczytać i pooglądać :D

ja ...jeszcze ..podotykać :oops: :oops: :oops:

długi ale fajne masz CV i nie pijesz i tak ładnie się przedstawiłeś.....biore Cie na zlot.Co dwóch to nie jeden!!!! :D :wink: :D :wink:

Jestem Jacek i mam na imię Jacek, (co nie znaczy że mam bliźniaka i cokolwiek z nim ukradłem).

W życie wszedłem z pełną szczęścia i brakiem doświadczenia. Potem zrozumiałem że cały bajer polega na tym, aby nabyć doświadczenia zanim skończy się szczęście.

Byłem młody więc wydawało mi się że najważniejsze w życiu są pieniądze. Wydawało mi się – bo byłem młody ! Teraz już jestem tego pewien.

Kiedyś wydawało mi się też, że mam przepiękną żonę, odlotową kochankę, super brykę, nie mam kłopotów z urzędem podatkowym i prokuratorem, a gdy wychodziłem na ulicę świeciło słońce i wszyscy się do mnie uśmiechają, ale wiedziałem również że alkohol nie rozwiąże moich problemów... choć z drugiej strony.......... mleko w sumie też nie..

Aż powiedziałem NIE!

Potem spotkałem Kobietę Moich Marzeń, no i o pozostałych marzeniach mogłem śmiało zapomnieć.

To było jak fatamorgana na pustyni - widziałem pałace, palmy,wielbłądy. Potem znikały kolejno pałace i palmy, a na końcu zostałem sam na sam............ z wielbłądem.

I tak z mężczyzny, stałem się facetem (a od faceta pachnie facetem, zaś od mężczyzny – kobietami)

Nadal jednak uważam że życie jest piękne! ( prawidłowo dobieram się środki antydepresyjne...).

Doceniam ludzi przyzwoitych a przeciwko innym – prostytuuję.

Nie lubię takich co staraja sie mnie ogłupić, bo ja wtedy kołowacieję odwrotnie proporcjonalnie do czasu.

Jak napotykam taka monokulturę umysłową - to mnie dusi jak nie przymierzając Czernobyl jakiś.

Z egzemplarzy co pletą głupości, chce mi się rechotać jak koniu, a strumienie indukcyjne ich czaszek spływaja mi jak (za przeproszeniem elit rządowych) po kaczce.. (co poniektórzy coś o tym wiedzą).

Cenię zarówno umysły jak i nauki ścisłe - z czego wychodzi że również Kobiety, (które jak wiadomo każde wyrażenie potrafią sprowadzić do......okresu, mają ciało o masie a nawet potrafią podnosić do potęgi i ...........wyciągać pierwiastek).

Jednak nie wszystkie Kobiety – (kiedy zobaczyłem na Zlocie Radia Maryja te tysiace kobiet – to żadna nie była w moim typie),

Wprawdzie nikt jeszcze nie udowodnił ze Świat tak naprawdę istnieje ale staram sie żyć tak, jakby naprawdę istniał, a do czytania nosze okulary, co nie znaczy, ze jestem głuchy!

Tyle tytułem prologu.

(gdyby to mój pies przeczytał, to by się chyba wściekł). :oops:

agnieszkakusi, Tomek - serio :):) Taka jedna pani u mnie w pracy nawet sie przefarbowała na brunetkę, bo mówiła do niej "moja ty blondyneczko" A jak przyszła do pracy w czarnej fryzurce to jej powiedziałam, że to nie zależy od koloru włosów - to kwestia mentalności :):)

agnieszkakusi, Tomek - serio :):) Taka jedna pani u mnie w pracy nawet sie przefarbowała na brunetkę, bo mówiła do niej "moja ty blondyneczko" A jak przyszła do pracy w czarnej fryzurce to jej powiedziałam, że to nie zależy od koloru włosów - to kwestia mentalności :):)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: