magda72 25.01.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Albo jaskinie skalne. Dodatkowo ciemne- będzie przytulniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 25.01.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Jabol ,lubi dziewczynki z włosami na klacie w przeciwieństwie do mnie oczywiście ... Znaczy nie masz włosów na klacie ?? Kontynuujmy Lubiem siatkówkę (reprezentacja szkoły), szachy, pływanie (ratownictwo wodne) i ogromnie dużo czytam. Przeczytałem chyba wszystkie książki na świecie oprócz romansów pani Steel nawet Pottera przeczytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 25.01.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 [ i ogromnie dużo czytam. Przeczytałem chyba wszystkie książki na świecie oprócz romansów pani Steel nawet Pottera przeczytałem A "Chemię Fizyczną" Pigonia czytałeś? Gorąco polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 25.01.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Przeczytałem chyba wszystkie książki na świecie oprócz romansów pani Steel To jeszcze kupę czytania przed tobą! Z przewagą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 25.01.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 ... I lubię ...... całować się lubię no no koteczku mów dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.01.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Cos o sobie ale to trudne Moze jedno Buduje domek aby zwolnic Tempo posiedziec na tarasie ,popatrzec na ogrod ,i odpoczywac .A jak bede babcia pomysle jak te drzewa urosly a pamietam jak je sadzilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 25.01.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 "Łudząca Maja otworzy ci oczy, Migając widzeń różnobarwną tęczą, Splotami wrażeń zmysłowych otoczy I siecią złudzeń usidli pajęczą. Widzisz tłum zjawisk, co się wkoło tłoczy, Słyszysz melodie, co ci w uszach dźwięczą, I śnisz sen smutny, chwilami uroczy, W którym cię widma zagadkowe dręczą. Ścigając próżno przynęty zwodnicze, Co się wciąż z twojej usuwają dłoni, Pragniesz rozpoznać więzy tajemnicze I swej piastunki zakryte oblicze: Lecz ledwie rękę wyciągnąłeś do niej. Łudząca Maja oczy ci zasłoni"A.Asnyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 25.01.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Mam na imię Dominik. Kocham moją Żonę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.01.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Jabol ,lubi dziewczynki z włosami na klacie w przeciwieństwie do mnie oczywiście ... a Ty jakie lubisz?! z wlosami na tylku???? ciasne i wilgotne ... zapomniales dodac : gorace (a przynajniej mocno ciepłe ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.01.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 ... I lubię ...... całować się lubię ups... to ja nie powiem co ja lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.01.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 ... I lubię ...... całować się lubię ups... to ja nie powiem co ja lubie dawaj zielona...plis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 25.01.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 ... I lubię ...... całować się lubię ups... to ja nie powiem co ja lubie smialo Zielona smialo - my wszyscy chetnie uslyszymy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 25.01.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Mam na imię Tomek i... sporo nieprzyzwoitych myśli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 25.01.2007 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Mam na imię Tomek i... sporo nieprzyzwoitych myśli... Tomaczku - a bo TY jeden? Tylko sporo? Ja same tekie mysli mam a Zielona milczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.01.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Mam na imię Tomek i... sporo nieprzyzwoitych myśli... Tomaczku - a bo TY jeden? Tylko sporo? Ja same tekie mysli mam a Zielona milczy utajnia się, chiba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 26.01.2007 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 ups... to ja nie powiem co ja lubie No ja też już nie brnę dalej, mimo że: no no koteczku mów dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 26.01.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 26.01.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 ... I lubię ...... całować się lubię ups... to ja nie powiem co ja lubie Ja też nie powiem co TY lubisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 26.01.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 ... I lubię ...... całować się lubię ups... to ja nie powiem co ja lubie Ale jesteście wszystki takie cnotliwe... Możecie się choć na chwilę wyzwolić i się przyznac co lubicie no nie... My tu z chłopakiami czekamy.... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 26.01.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts