bratki 25.01.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Agnieszko, daggulka, żebyśmy wszyscy tylko takie "patologie" mieli... Znaczy takie już oswojone w cywilizowany sposob. Poza to może pomóc nie tylko Tobie Agnieszko (w odnalezieniu pomysłu, który gdzieś już masz pewnie gotowy), ale też innym, niekoniecznie ujawniającym się, czytelnikom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 25.01.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Kurcze, ale ja się uzewnętrzniam przed Wami No i właśnie dlatego nie musisz np. pić, albo jeść w nadmiarze, albo nie masz wrzodów żołądka. Wielu facetów nie potrafi się tak uzewnętrznić i potem przenosi to na picie, albo inne zachowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 25.01.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Kurcze, ale ja się uzewnętrzniam przed Wami No i właśnie dlatego nie musisz np. pić, albo jeść w nadmiarze, albo nie masz wrzodów żołądka. Wielu facetów nie potrafi się tak uzewnętrznić i potem przenosi to na picie, albo inne zachowania. Co Ty gadasz zapytaj tylko a zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 25.01.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Kurcze, ale ja się uzewnętrzniam przed Wami No i właśnie dlatego nie musisz np. pić, albo jeść w nadmiarze, albo nie masz wrzodów żołądka. Wielu facetów nie potrafi się tak uzewnętrznić i potem przenosi to na picie, albo inne zachowania. Co Ty gadasz zapytaj tylko a zobaczysz. w i e l u, a nie: wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 25.01.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Kurcze, ale ja się uzewnętrzniam przed Wami No i właśnie dlatego nie musisz np. pić, albo jeść w nadmiarze, albo nie masz wrzodów żołądka. Wielu facetów nie potrafi się tak uzewnętrznić i potem przenosi to na picie, albo inne zachowania. Co Ty gadasz zapytaj tylko a zobaczysz. w i e l u, a nie: wszyscy tak to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 25.01.2007 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 z uzewnętrznianiem facetów to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.01.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Faceci wolą lać truciznę do środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 25.01.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 z uzewnętrznianiem facetów to prawda Stane w obronie facetow bo niestety tak do końca nie jest.Część z nich nie robi tego ponieważ nie chcą uchodzić za mieczakow i mazgajów.Każdy (z wyjątkami )chce sie dopasować do wizerunku twardziela ,macho.A ja jestem tym wyjatkiem.Płacze na filmach i wtedy kiedy mnie żona zbije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 25.01.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 z uzewnętrznianiem facetów to prawda Stane w obronie facetow bo niestety tak do końca nie jest.Część z nich nie robi tego ponieważ nie chcą uchodzić za mieczakow i mazgajów.Każdy (z wyjątkami )chce sie dopasować do wizerunku twardziela ,macho.A ja jestem tym wyjatkiem.Płacze na filmach i wtedy kiedy mnie żona zbije To jest nas dwuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
svenska 25.01.2007 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 agnieszko, nie chcialo czytac mi sie ponad 3 stron postow, jesli wiec powtarzam mysli kogos, sorry. ale chccialam ci powiedziec - przede wszystkim z wlasnego, zyciowego doswiadczenia, ze tak, mysle, ze twoj maz JUZ MA problem alkoholowy. ktory sie po prostu nazywa alkoholizm, nie ma co sie bawic w owijanie w bawelne, co my, polacy, tak czesto robimy. bo picie u nas jest tragicznie zakorzenione. zrob prosty test, popros meza, zeby np przez miesiac nie pil zupelnie nic. przeciez to nazwyklejsza rzecz na swiecie: nie pic alkoholu. jesli nie bedzie to dla meza problemem - nie jest zle. ale mysle, wnioskuje z tego, co napisalas, ze nie bedzie juz tak latwo. co potwierdzi, ze maz ma problem alkoholowy. jedno piwko to niby nic. ale jesli ktos wypija to piwko codziennie, regularnie, i nie chce zrezygnowac, i tlumaczy, ze przeciez to tylko 1 piwko i ze alkoholu w tym co kot naplakal, to ta osoba rowniez ma problem alkoholowy. jeszcze inna rada, zadzwon do osoby, ktora "naukowo" sie na tym zna, pracownika poradni AA, jakiegos specjalisty - wysluchaj zdania takiej osoby. nie jest proste skonfrontowac kogos, kto ma problem, niezaleznie od skali takiego problemu. taka osoba nigdy sie z toba nie zgodzi, bedzie miala perfekcyjne kontrargumenty, nierzadko doprowadzi do tego, ze pomyslisz, ze to z toba jest cos nie tak, bo za ostro reagujesz. zauwaz, ze to juz wystapilo u ciebe, ty sama sie wahasz - moze postapilas za ostro? nawet tlumaczysz meza, awantur nie urzadza, prace ma stresujaca. kochana, to tylko potwierdza, ze problem JEST. zycze powodzenia!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.01.2007 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Ciekawa teoria -wypijesz piwko dziennie Idz się leczyć !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 25.01.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Ciekawa teoria -wypijesz piwko dziennie Idz się leczyć !!! To jeszcze nic, są teorie, że jedno na miesiąc i też trzeba się leczyć. Podsumowując tą całą dyskusję należałoby postawić diagnozę, że 99,5% społeczeństwa to alkoholicy, a reszta to ludzie chorzy którzy nie mogą przyjmować alkoholu, ze względu na alergiczną reakcję organizmu. Więcej luzu i mniej przejmować się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 25.01.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 niktspecjalny, _bogus_ Ja też stane w obronie facetów już nas jest trzech mimo że żonka mnie nie bije i że na filmach nie płaczę, że jestem twardziel i macho własnie dlatego taki jestem że mówię jasno i zedecydowanie do wszystkich kumpli i znajomych DZISIAJ NIE PIJE Nawet sobie nie zdajecie sprawy jak jest super, jak o człowieku mówią "nie proponuj mu on i tak nie wypije" jaki sie ma komfort pod tym wzgledem, święty spokój wielokrotnie dochodziło do takich sutuacji ze ja im stawiałem buteleczkę a sam wypijałem lemoniadę i w swoja stronę Ale nie powiem, też mi się przytrafiło "kilka razy iść w tango", ale nie dlatego że mnie namawiano tylko dlatego ze ja tak chciałem jakie kumple oczy wywalali mówią do mnie TO TY PIJESZ????? Jednak powiem wam że jest to trudne, bardzo trudne, aby powiedzieć te kilka słów "JA DZISIAJ NIE PIJĘ" A tak na marginesie to dzisiaj idziemy na browarka z kumplami, Oj na dużego browara, piwiarnię mamy wynajętą do oporu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 25.01.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Jak tak czytam posty naszych Drogich Pań to zastanawiam się jakie picie alkoholu jest bezpieczne aby nie być alkoholikiem? Może nas, nedznych facetów, potencjalnych klijentów izby wytrzeźwień, oraz oddziałów odwykowych Panie oświecą, jak nalezy pić alkohol aby nie stać się degeneratem uzależnionym od produkowajego przez browary i gorzelnie wyrobu?? Ja już zgłupiałem do reszty w tych waszych wywodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 25.01.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Ciekawa teoria -wypijesz piwko dziennie Idz się leczyć !!! Selim, żyję długo, znam kupa luda, a wśród nich nikogo (słownie: NIKOGO) kto pija piwko dziennie - wyjąwszy znanych mi Anglików i Amerykanów - ale to nie zupełnie ludzie , a w Stanach to nawet nie zupełnie piwo. Czy ci wszyscy niepijący nie powinni się zatroszczyć o stan swego zdrowia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.01.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Pić,pie..lić nie żałować- bieda musi pofolgować bieda -to my ..samce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.01.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Ciekawa teoria -wypijesz piwko dziennie Idz się leczyć !!! Selim, żyję długo, znam kupa luda, a wśród nich nikogo (słownie: NIKOGO) kto pija piwko dziennie - wyjąwszy znanych mi Anglików i Amerykanów - ale to nie zupełnie ludzie , a w Stanach to nawet nie zupełnie piwo. Czy ci wszyscy niepijący nie powinni się zatroszczyć o stan swego zdrowia? Bratki , nie kumam rozwiń to ...tak na chłopski rozum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 25.01.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Ciekawa teoria -wypijesz piwko dziennie Idz się leczyć !!! Selim, żyję długo, znam kupa luda, a wśród nich nikogo (słownie: NIKOGO) kto pija piwko dziennie - wyjąwszy znanych mi Anglików i Amerykanów - ale to nie zupełnie ludzie , a w Stanach to nawet nie zupełnie piwo. Czy ci wszyscy niepijący nie powinni się zatroszczyć o stan swego zdrowia? Bratki , nie kumam rozwiń to ...tak na chłopski rozum No, jeżeli 0,5% to jest prawdziwe piwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 25.01.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Ciekawa teoria -wypijesz piwko dziennie Idz się leczyć !!! Selim, żyję długo, znam kupa luda, a wśród nich nikogo (słownie: NIKOGO) kto pija piwko dziennie - wyjąwszy znanych mi Anglików i Amerykanów - ale to nie zupełnie ludzie , a w Stanach to nawet nie zupełnie piwo. Czy ci wszyscy niepijący nie powinni się zatroszczyć o stan swego zdrowia? Bratki , nie kumam rozwiń to ...tak na chłopski rozum No, jeśli 0,5% to jest prawdziwe piwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 25.01.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Nie dziwię się że goście popadają w alkoholizm, przy takich zonach jak czytam to załamka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts