Aslan 23.01.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Witam Wszystkich na Forum, Mam na imię Tomek, jestem informatykiem, ale moim hobby i jednocześnie niedługo bardzo absorbującym zajęciem będzie inżynieria lądowa. Razem z żoną rozpoczniemy budowanie naszego wspólnego 120 m marzenia. Poprzednio zajmowałem się automatyką budynków. Inteligentne budownictwo, systemy bezpieczeństwa kontroli dostępu, klimatyzacji, wentylacji itp. Coś z tego we mnie zostało . Pozdrawiam, Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.01.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Witaj Tomku Ładny kotek, duży taki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.01.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 witaj kotek za duuuuzy choc nie powiem ladny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.01.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Duży? On jest ogromny PS: Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 23.01.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Witam Wszystkich na Forum, witamy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.01.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 A ja kotka już widzę normalnego Witaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts