krezusik 23.01.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Czy możecie mi pomóc? Gdzie w internecie można zamieścić ogłoszenie płatne SMSem o sprzedaży mieszkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.01.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 najczęsciej przeglądam Gratkę i Tradera - ale nie wiem czy o tachu mówisz. Jeszcze Wyborcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 23.01.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Na Gratce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 23.01.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 zależy w jakim rejonie Polski, ja np. umieszczam darmowe w ofercie i jest spory odzew (http://www.oferta.pl), wyborcza (abbaa) też ale drogawo jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 23.01.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Jak w 3-mieście to dawaj ...od razu skieruję do wydz. ks. wiecz. bo tam posucha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 23.01.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Przegladam sporo takich stron i najciekawsze wg mnie to gratka , onet , a takze http://www.krn.pl oraz http://www.dominium.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 23.01.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 "mdzalewscy" Sorki że z innej beczki, ale dlaczego nadal nie prowadzisz tak ciekawego dziennika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krezusik 24.01.2007 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Jak w 3-mieście to dawaj ...od razu skieruję do wydz. ks. wiecz. bo tam posucha! wawa, ale dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 24.01.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Gdziekolwiek i tak zainteresowanie będzie duże. Możesz podzwonić również po biurach nieruchomości (lub wysłać maila). Sprzedadzą mieszkanie nawet bez prowizji od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 24.01.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Gdziekolwiek i tak zainteresowanie będzie duże. Możesz podzwonić również po biurach nieruchomości (lub wysłać maila). Sprzedadzą mieszkanie nawet bez prowizji od Ciebie Polemizowałabym Polemizowałabym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 25.01.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Gdziekolwiek i tak zainteresowanie będzie duże. Możesz podzwonić również po biurach nieruchomości (lub wysłać maila). Sprzedadzą mieszkanie nawet bez prowizji od Ciebie Polemizowałabym Polemizowałabym... Oczywiście są biura co mają zasady. Ale to jest Wolny Rynek. We Wrocławiu jest to możliwe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szifo 22.02.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Kupsprzedaj, gratka, anonse. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ceteris 06.08.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 (edytowane) Gdziekolwiek i tak zainteresowanie będzie duże. Możesz podzwonić również po biurach nieruchomości (lub wysłać maila). Sprzedadzą mieszkanie nawet bez prowizji od Ciebie Polemizowałabym Polemizowałabym... Nie wiem jak wygląda sytuacja na rynku nieruchomości w dużych miastach ale w moim rodzinnym Elblągu (ok 130 tys mieszkańców) obecnie jest taka mała podaż mieszkań że biura nieruchomości wręcz się biją o klientów. 3 miesiące temu sprzedawałem kawalerkę w biurze [sPAM] i otrzymałem naprawde zaskakujace duży upust w prowizji dla biura a myślę że wywalczyłbym może i w ogóle rezygnację biura z wynagrodzenia ale uznałem to za niefair. Pozdro z Elbląga i aby dalej przybywało konkurencji (we wszystkich branżach)! Edytowane 9 Stycznia 2020 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts