bratki 23.01.2007 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Najtrudniejszą ludzką słabością jest potrzeba seksu praktycznie nie do wytępienia co racja to racja, ale żeby zaraz do agencji...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.01.2007 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Brawo Nefer , co nie zmiena faktu , ze pisalas nie na temat . nawet jak facet ma słabość do panienek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 24.01.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Przepraszam wszystkich , ale tematem sa "Najtrudniejsze ludzkie slabosci" . Wy zas opisujecie najokropniejsze . Eeee, to ja już nie wiem, czy trudne miały być tymi złymi, tymi okropnymi (czyli gorszymi), czy tymi dziwnymi? Czy chodzi o słabości (słabość do czekolady - moja strasznie trudna i nijak się jej pozbyć nie mogę), czy raczej wady (zazdroszczenie innym wszystkiego, nawet tego co się samemu też ma - mam taką koleżankę, trudną do zniesienia). I dla kogo trudne? Dla "posiadacza", czy dla otoczenia? Mam nadzieję, że moja słabość do czekolady, bardzo dla mnie trudna, nie utrudnia nikomu życia (nikogo raczej nie wysyłam, jak potrzebuję, sama lecę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 24.01.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 No, nie, przeczytałam swojego posta i już się nie odzywam, bo chyba jestem w ogóle trudna i to moja słabość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts