fato 23.01.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 http://www.krajobrazy.com.pl/projekty_domow/granat/Murarz powiedział mi za ten budynek z piwnicami wraz z przykryciem dachu całą robocizną od "a do z" 29000 zł. Czy to dużo za taki domek czy w sam raz bo nie mam ogólenj orientacji cenowej w tego typu sprawach. Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fato 31.01.2007 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 No więc czy ktoś może coś napisac w związku z powyższym tekstem??? Bardzo bym prosił o poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol3000 31.01.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Witam, ja mam troszkę inne problemy, ale śledząc tematykę co ile po ile to jeśli Twój murarz ma to zrobić sam to potrwa WIEKI. Ale myślę że ta cena ulegnie zmianie na Twoją niekorzyść. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fato 31.01.2007 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Otóż nie to jest cała ekipa i to jest stan surowy otwarty więc trwać będzie szybko:)oczywiście umowa z firmą budowlaną będzie, tylko mi chodzi o to czy to nie jest przypadkiem za dużo te 29000zł??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol3000 01.02.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Witam, przeglądając w dalszym ciągu inne opinie i wypowiedzi na forum to tak naprawdę to niska suma. Ludzie budują podobne gabarytowo domki. Gdzie jest ukryty sekret tej ekipy budowlanej ??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fato 01.02.2007 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Chyba żadnego sekretu nie ma dużo znajomych już postawili domki przez tą firmę i było jak najbardziej wporządku. Są zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zes 04.02.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Chyba żadnego sekretu nie ma dużo znajomych już postawili domki przez tą firmę i było jak najbardziej wporządku. Są zadowoleni. a gdzie budujesz bo też jestem ciekaw ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fato 04.02.2007 23:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Buduje w województwie świętokrzyskim koło Kielc. Niestety ekipa mi się zmieniła i inna ma mi robić od fundamentów po strop na piętrze bez dachu za 15000zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anijka 20.02.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 http://www.krajobrazy.com.pl/projekty_domow/granat/ Murarz powiedział mi za ten budynek z piwnicami wraz z przykryciem dachu całą robocizną od "a do z" 29000 zł. Czy to dużo za taki domek czy w sam raz bo nie mam ogólenj orientacji cenowej w tego typu sprawach. Z góry dziękuje za pomoc. Witam, stan surowy naszego granata jest już zamknięty. Koszty robocizny - niewielkie, ponieważ mąż budował wraz z moim teściem (w sierpniu 2006 - wystartowaliśmy). Co do ceny - to całkiem niewiele. W naszej okolicy biorą za taki domek od 30 000 do 35 000. Pewnie koszty robocizny wraz z wypłwem siły roboczej bedą rosły, więc nie ma się co zastanawiać, jeśli firma pewna. Pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anijka 20.02.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 http://www.krajobrazy.com.pl/projekty_domow/granat/ Murarz powiedział mi za ten budynek z piwnicami wraz z przykryciem dachu całą robocizną od "a do z" 29000 zł. Czy to dużo za taki domek czy w sam raz bo nie mam ogólenj orientacji cenowej w tego typu sprawach. Z góry dziękuje za pomoc. Witam, stan surowy naszego granata jest już zamknięty. Koszty robocizny - niewielkie, ponieważ mąż budował wraz z moim teściem (w sierpniu 2006 - wystartowaliśmy). Co do ceny - to całkiem niewiele. W naszej okolicy biorą za taki domek od 30 000 do 35 000. Pewnie koszty robocizny wraz z wypłwem siły roboczej bedą rosły, więc nie ma się co zastanawiać, jeśli firma pewna. Pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 02.05.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Witam, mój granat właśnie się stawia. Na chwilę obecną wyciągają ściany poddasza i zaraz będą robić dach. Za stan surowy zamkniety zmodyfikowanej wersji granata ( 200m2 i wiele innych zmian ) zapłacę 35.000 pln. Wszystko byłoby ok, gdyby nie opóźnienia spowodowane brakiem pracowników. Stan surowy zamkniety miał być postawiony do grudnia 2006r. A tak na marginesie to dlaczego nikt sie nie odzywa i nie opisuje swoich postępów budowlanych? Ucieszyłam się jak znalazłam informacje o budowaniu przez Was takiego samego domku. Ciekawa tez jestem jak sprawdza sie w użytkowaniu ten domek. Może odezwie sie ktos kto już mieszka w wybudowanym domku - anijka? Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję, że ktoś z Was się odezwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts