Danek4 23.01.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Co sadzicie o dachówce betonowej ale powlekanej z połyskiem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LubMar 24.01.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 mi osobiście się taka podoba szczególenie w kolorze antracyt właśnie się zastanawiam czy taka dachówka czy blacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danek4 24.01.2007 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Ja też właśnie sie nad tym zastanawiam bo mam dach kopertowy z dwiema lukarenkami i koszt materiałów tzn. blacha + dodatki i orynnowanie kosztują prawie 800 zł drożej niż dachówka betonowa + dodatki i orynnowanie, jest to kuszące ale poszukuję opini od osób które zdecydowały się na położenie dachówki betonowej z firmy Braas typ Celtycka z powłoką akrylową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts