joaśkaa 01.04.2014 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 A ma może ktoś z Was taki szybkowar z tej firmy http://www.inbook.pl/product/show/467435/naczynie-kuchenne-szybkowar-eclipse-22cm-6l-sr-22-cm-naczynia-kuchenne-berghoff-garnki ? Trochę kosztuję, więc nie chcę go kupić i później nie używać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jumpingjack 22.03.2022 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2022 (edytowane) Jakiś czas temu też chciałem kupić garnki Berghoff, ale na szczęście znalazłem lepszą ofertę. Zdecydowałem się na komplet 10 garnków marki Gerlach i nie żałuję (żona też nie:) Jest w nim wszystko, czego szukałem, czyli rondel i garnki o różnej pojemności. Przydaje się też system odcedzania, bardzo pomysłowe. No i cena też mi odpowiada. Kupiłem je tutaj :spam:Warto sprawdzic, mają różne fajne zestawy. Edytowane 22 Marca 2022 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts