duduś 23.01.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Czy ktoś z doświadczenia powie mi czym różni sie winobluszcz pięciolistkowy od trójklapowego, który jest ładniejszy,łatwiejszy w uprawie, szybciej rośnie, ładniej na jesień przekwita? Czy prawdą jest że bluszcze powinno sadzic sie po zewnetrznej stronie płotu bo mają tendencję do "przerzucania"się na druga strone i wtedy nawet ładniej sie eksponują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daniel Starzec 23.01.2007 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Przeczytaj sobie . http://www.pnacza.info/cgi/frame.cgi?winoblus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 16.02.2007 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Dziekuję dobrze opracowana stronka ale może" ktoś -coś "bardziej z doświadczenia , bo nie ma tam odpowiedzi na wszystkie moje pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 17.02.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Czy ktoś z doświadczenia powie mi czym różni sie winobluszcz pięciolistkowy od trójklapowego, który jest ładniejszy,łatwiejszy w uprawie, szybciej rośnie, ładniej na jesień przekwita? Czy prawdą jest że bluszcze powinno sadzic sie po zewnetrznej stronie płotu bo mają tendencję do "przerzucania"się na druga strone i wtedy nawet ładniej sie eksponują? Trójklapowy jest ładniejszy, ale dalej- nie łatwiejszy w uprawie, potrafi przemarznąć, nie rośnie szybciej, wybarwia się jesienią ciekawiej. A z której strony nie posadzisz, to pędy będą zwisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts