Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

... i pożegnaj:):):) [w niedz. bibka pozegnalna ;) ***]

Recommended Posts

I o ile mi wiadomo - nie bede miala tam dostepu do internetu (lub tez bardzo ograniczony )

he he nie oszukuj się, jesteś uzależniona. Bedziemy wygladać wiadomości:

Klilent kafejki internetowej pobity.

Wg relacji świadków, pobicia dopuściła się młoda kobieta, prawdopodobnie cudzoziemiec. Motywy nie są do końca znane, jednak wydaje się że doszło między ofiarą a oprawcą do sprzeczki o ostatnie wolne stanowisko we wspomnianej kafejce. Jak relacjonuje jeden ze świadków, napastnikiem była kobieta słowiańskiej urody, która na gwałt potrzebowała dostać się na jakąś stronę internetową, prawdopodobnie forum, gdyż po wejściu do kafejki napadła na pierwszego lepszego użytkownika, od którego zarządała natychmiastowego dostepu do internetu. kiedy przypadkowy klient odmówił, kobieta rzuciła się na niego i zaczęła go bić siatką z kurczakiem oraz wyzywac w niezrozumiałym języku. Zdawać się mogło że jest w jakimś amoku, trzęsły jej się ręce, wyczuwalna była też delikatna woń alkoholu prawdopodobnie domowej produkcji.

Kobietę w chwili obecnej przesłuchuje policja.

• Odpowiedzi 156
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

, a w ten słaby dostęp do i-netu to ja nie wierze

m.

nie wiem , sam net - w sobie pewnie bedzie

ale nawet jesli bedzie to dosyc kontrolowany :-?

z tego co wiem tam mocno pilnuja czego pracownik w sieci szuka

a pozatym przewiduje ze bede tak zarobiona po uszy ze nawet zalogowac sie nie zdarze :(

a wogole jade bo mi pare złotych brakuje do realizacji swoich marzen - a trafil sie fajny ...kontrakt (uf jak to powaznie brzmi) dla mlodej zdolnej (hiehie :wink: :lol: ) pani architekt krajobrazu :wink: i za na tyle fajne pieniadze ze musialabym na leb upasc zeby nie skozystac :-? :wink:

czyli - powrot do korzeni - za "ludzika od zielonego" nomen omen bede robic :wink:

Heath :wink: :lol: - piekne , :lol: :lol: :lol:

wszystko sie zgadza - tylko ze ja słowianskiej urody nie mam :wink:

zmień na "śródziemnomorską" i bedzie - jak znalazł :wink:

co do woni alkoholu - trafiles w 10 :)

ja tam juz u nich kiedys bylam - :-? - szczyny maja a nie alkohol.... :evil:

trzeba bedzie faktycznie pedzic wlasna produkcje :wink: 8)

, a w ten słaby dostęp do i-netu to ja nie wierze

m.

nie wiem , sam net - w sobie pewnie bedzie

ale nawet jesli bedzie to dosyc kontrolowany :-?

z tego co wiem tam mocno pilnuja czego pracownik w sieci szuka

a pozatym przewiduje ze bede tak zarobiona po uszy ze nawet zalogowac sie nie zdarze :(

a wogole jade bo mi pare złotych brakuje do realizacji swoich marzen - a trafil sie fajny ...kontrakt (uf jak to powaznie brzmi) dla mlodej zdolnej (hiehie :wink: :lol: ) pani architekt krajobrazu :wink: i za na tyle fajne pieniadze ze musialabym na leb upasc zeby nie skozystac :-? :wink:

czyli - powrot do korzeni - za "ludzika od zielonego" nomen omen bede robic :wink:

laptopa zabrac, zalatwic siec w miejscu zamieszkania, i juz jakbys nigdze nie wyjezdzala :D

pozdrawiam

m.

Maxiu - mi cynk dali przyjaciele ze studiow - od paru miesiecy dam siedza

i wlasnie maja jakies problemy z netem (w pracy nie da rady ) a tam gdzie mieszkaja - od tamtego wlasnie czasu - ciagle walcza i cos nie moga powalczyc.... :-?

nie wiem o co chodzi bo jesli chodzi o sprawy techniczne - to glab jestem :)

w kazdym razie uprzedzali zebym sie psychicznie nastawila na lekkie odciecie od rozrywek internetowych....

Maxiu - mi cynk dali przyjaciele ze studiow - od paru miesiecy dam siedza

i wlasnie maja jakies problemy z netem (w pracy nie da rady ) a tam gdzie mieszkaja - od tamtego wlasnie czasu - ciagle walcza i cos nie moga powalczyc.... :-?

nie wiem o co chodzi bo jesli chodzi o sprawy techniczne - to glab jestem :)

w kazdym razie uprzedzali zebym sie psychicznie nastawila na lekkie odciecie od rozrywek internetowych....

użyjesz osobistego wdzięku i zalatwisz.. napewno... :D

pozdrawiam

m.

Zielonooka - bardzo mi smutno, ale również cieszę się, że zobaczysz kawałek innego świata. I skorzystaj jak tylko się da. Ale odezwij się czasem - proszę :):)

Mam nadzieję, że znajdziesz to czego szukasz :):)

Wszystkiego naj, naj, naj :)

zielona - super, trochę odpoczniesz ;-);-);-)

A co do suwenirów - ja poprosze jakiegoś menhir'a ;-)

Ps. Powodzenia. I nie wiem czy Ci życzyć szybkiego powrotu? Egoistycznie powinienem - ale jeśli pominąć egoizm to wychodzi że nie. Się porobiło że człowiek komuś kogo się lubi nie może życzyć, bez wyrzutów sumienia, szybkiego powrotu do kraju...

Nefer i _bogus_- powrotu zyczyc jak najbardziej :wink:

Ja tam sie osiedlac nie zamierzam

God save the Queen .... wraz z Wyspami Brytyjskimi i Irlandią - co te kraje zlego zrobily zeby ich na mnie skazywać ??? :o :lol:

Mam do wyboru - zeby miec to co chce - kredyt i splacanie go przez x - lat (i utrzymywanie banków)albo pol roczny (moze ciut wiecej ) pobyt (i prace w zawodzie nad bardzo ciekawym projektem tak przy okazjii (mam nadzieje ze nie okaze sie jakas niedouczona jestem :o( ) i wypiecie sie na ten kredyt i na te banki i na te odsetki ;)

Troszke zmienie srodowisko - co moze okazac sie fajne - przy okazji ja lubie jak cos sie dzieje

Przyjaciele mowia ze jest super - wszystcy ponoc mili sympatyczni i wyluzowani (tylko od groma Polaków ) :wink:

A 6 miesiecy - phi - co to jest ;)

:wink:

"Antek" troszke smutny i zly - bo latac bedzie musial chlopina do mnie w weekendy (no moze nie w kazdy...) :lol: ale niech nie marudzi bo bilet w obie strony kosztuje mniej niz pociag z krakowa do gdanska

tylko ze za forum tesknic bede

no i jak ja bez selimmka dam rade?! :o

Zielonooka Ty sie przygotuj na wieeelka teskonte za nami wszystkimi, powiadam Ci, nie bedzie Ci bez nas latwo.

p.s. Malo tego, ze nam fachowcow podpie..., to teraz nasze kobitki stad nam zabieraja...Cos czuje, ze chlopy wpadna nie dlugo w depreche jakas...a wina bedzie po stronie Zielonookiej...Jak mozesz z tym zyc, to lec tam do tego wielkiego swiata... :D

a tak powaznie...

Szczesliwej drogi, wszystkiego dobrego... :D

Zielonooka, a nie potrzebujesz tam jakiegoś ludka do pomocy :roll:

...wiesz, ja bym mogła nawet te taczki ciągać, kamienie układać i ...ech...

przy roślinach to wszystko bym mogła, a projekt pewnie powalający :roll:

jakby co, to dzwoń, pakuję się i przyjeżdżam :wink:

I niech Ci się tam wiedzie ( z miliarderem włącznie) :D

Ty, Zielona, a Ty moze przypadkiem jedziesz tam...

no...

gdzie ja jestem?

mozliwe :o

na pewno zachacze troche dluzej o takie "cus" co na C sie zaczyna a na r konczy :wink:

ale nie tylko ;)

Tolu - nie wiem czy uszlachetnie sie tam fizyczna praca - bo to w kierunku rekultywacji terenow zieleni pojdzie i przystosowania ich do nowej funkcji itp....

Ty, Zielona, a Ty moze przypadkiem jedziesz tam...

no...

gdzie ja jestem?

Nie , no dwie polish zołzy

to za duzo jak na jedną wyspe

8)

podzielimy sie :wink:

a!!! wlasnie dostalam foto chlupki w ktorej bede mieszkac (no nie sama - w czworke ze znajomymi - 1 parka i jeden ...hmm... ponoc nadal samotny kawaler do wziecia ) :lol: hm... cos mi sie wydaje ze poniekad klimaty sudencko - akademickie wroca :wink:

chyba nie jest zle? :wink:

http://images4.fotosik.pl/300/2439f340379dc5acm.jpg

kurcze... jakis dom pasywny czy co? :lol: :o (ale to co przed - podoba mi sie - chyba jakas bibka

:wink: )

http://images14.fotosik.pl/62/000146ba9e42d297m.jpg