zielonooka 25.01.2007 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Tesknic nie bede , ale zycze powodzenia na tej emigracji. Zarob walizke pieniedzy i wracaj. Potrzebujemy tu tych pieniedzy bardzo. ???? nie bardzo wiem o KIM mowisz w liczbie mnogiej "potrzebujemy" i gdzie jest to "tu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 25.01.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Tesknic nie bede , ale zycze powodzenia na tej emigracji. Zarob walizke pieniedzy i wracaj. Potrzebujemy tu tych pieniedzy bardzo. ???? nie bardzo wiem o KIM mowisz w liczbie mnogiej "potrzebujemy" i gdzie jest to "tu" "tu" - kraj nad Wisla "-my" - mieszkancy tego kraju Wrocisz z walizka pieniedzy , wydasz je tu w kraju ( bo chyba nie bedziesz trzymac ich w skarpecie), zaplacisz przynajmniej podatek VAT ( tu prawie wszystko jest owatowane) przyczyniajac sie w ten sposob do tego , ze PKB tego kraju wzrosnie o ociupinke ( zycze Tobie i nam aby to byla jak najwieksza ociupinka). Korzysci moze byc jeszcze wiecej ale nie bede sie rozpisywal ..... W 2006 roku wg niektorych szacunkow emigranci przyslali do Polski ok 6mld euro. W latach 2007-2013 , z UE ma poplynac do nas 67mld euro i podobno kraj sie ma zmienic ..... w tym samym czasie emigranci moga przetransferowac ok 42 mld ... No chyba zle Ci nie zycze , co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.01.2007 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 aha- to juz zrozumialam bo napisales to tak - jakbym miala wrocic i dac do reki moja "walizeczke" pieniedzy - jakimis klimatami mafijno- sekciarskimi mi zajechalo ale ok - na taki scenariusz sie zgadzam dziekuje za zyczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.01.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Tesknic nie bede , ale zycze powodzenia na tej emigracji. Zarob walizke pieniedzy i wracaj. Potrzebujemy tu tych pieniedzy bardzo. zobacz lepiej czy cie w kuchni nie ma... odezwał sie patriota ciekawe czy jak wrócisz , to odpalisz naszemu kochanemu fiskusowi podatek od tego coś zarobił tam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 25.01.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 a jak juz tam będziesz to zastanów się czy napewno chcesz wracać :> (w sensie czy tam Ci nie będzie lepiej:>) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 25.01.2007 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Prosze tylko o podanie wiecej szczegolow odnosnie Twego przyjazdu celem przygotowania na te okolicznosc komitetu powitalnego - sklad obiecuje wylacznie polski - zadnych tutejszych brzydali... Swoja droga ja bym na Twoim miejscu sie z Polski nie ruszal... Nie ma tu nic czego by mozna im zazdroscic However - GOOD LUCK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.01.2007 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Prosze tylko o podanie wiecej szczegolow odnosnie Twego przyjazdu celem przygotowania na te okolicznosc komitetu powitalnego - sklad obiecuje wylacznie polski - zadnych tutejszych brzydali... Swoja droga ja bym na Twoim miejscu sie z Polski nie ruszal... Nie ma tu nic czego by mozna im zazdroscic However - GOOD LUCK Siouxiee - dzieki !!!! pamietaj komitet powitalny ma byc porządny - z fajerwerkami, wodotryskiem i trabkami a co drugiej cz. zdania - no własnie... nie jestes na moim miejscu ja zrobilam doglebna analize za i pzreciw (uwierz! ) i pod wzgledem ekonomicznym bardzo mi sie to oplaca pod innymi - zupelnie nie i niczego wiecej nie zazdroszcze - wiec dlatego nie planuje sie tam osiedlac i zostac dluzej niz to niezbedne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.01.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Ty, Zielona, a Ty moze przypadkiem jedziesz tam... no... gdzie ja jestem? Nie , no dwie polish zołzy to za duzo jak na jedną wyspe podzielimy sie a!!! wlasnie dostalam foto chlupki w ktorej bede mieszkac (no nie sama - w czworke ze znajomymi - 1 parka i jeden ...hmm... ponoc nadal samotny kawaler do wziecia ) hm... cos mi sie wydaje ze poniekad klimaty sudencko - akademickie wroca chyba nie jest zle? http://images4.fotosik.pl/300/2439f340379dc5acm.jpg kurcze... jakis dom pasywny czy co? (ale to co przed - podoba mi sie - chyba jakas bibka ) http://images14.fotosik.pl/62/000146ba9e42d297m.jpg wybacz grrenooka, ale mi to na jakis house of big brother wyglada..., podejzana sprawa... p.s. No jak Ty mozesz.............., nas zostawiac.........., nudzie na pozarcie........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.01.2007 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 nie no... oni wszyscy tam nie mieszkaja!!! mam nadzieje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 25.01.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 fajne okna:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 25.01.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 POWODZENIA Wracaj szybko i stawiaj za zarobione "zagraniczne dulary" piękny wymarzony domek!!! pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.01.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 nie no... oni wszyscy tam nie mieszkaja!!! mam nadzieje! oj, greenooka, nie chodzilo o ludzi tylko o dom, oszklony...Ty sprawdz czy tam nie ma kamer 24h na dobe a w dzien ogladanie Was z zewnatrz przez te piekne okna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.01.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Ty, Zielona, a Ty moze przypadkiem jedziesz tam... no... gdzie ja jestem? Nie , no dwie polish zołzy to za duzo jak na jedną wyspe E, jeszcze by sie jakis kfiotek przydal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.01.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 a!!! wlasnie dostalam foto chlupki w ktorej bede mieszkac (no nie sama - w czworke ze znajomymi - 1 parka i jeden ...hmm... ponoc nadal samotny kawaler do wziecia ) hm... cos mi sie wydaje ze poniekad klimaty sudencko - akademickie wroca chyba nie jest zle? Chalupka troche odlotowa, towarzystwo pewnie tez. I dobrze. W mojej chalupie 3 chlopa... i ja. Zlelona, troche odmiany nikomu jeszcze nie zaszkodzilo. Zaczelas dobrze, od fryzu, teraz tylek mozna ruszyc. Co to jest pol roku? Mnie za chwile rok stuknie, a wydaje mi sie, jakbym wczoraj wyjechala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 25.01.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 POWODZENIA Wracaj szybko i stawiaj za zarobione "zagraniczne dulary" piękny wymarzony domek!!! pozdrawiam gorąco przecież ma domek po huk jej drugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.01.2007 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 POWODZENIA Wracaj szybko i stawiaj za zarobione "zagraniczne dulary" piękny wymarzony domek!!! pozdrawiam gorąco przecież ma domek po huk jej drugi. ns - skarbie:lol: - miec to ja mam... mily wyraz twarzy jak sie postaram a nie domek domek to ja chce miec- dlatego jade matka - tez tak sadze - szybko czas leci [ czasem za szybko ] a pozatym - jakby sie okazalo ze jakas totalna kicha - to nie drugi koniec swiata przeciez... _ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.01.2007 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 aha! doszly mnie sluchy [ zycxzliwi doniesli )] ze podono na zlot sie sam NS wybiera [ z Gosia? ] w zwiazku z tym oswiadczam publicznie - - ze - nie wiem czy dam rade - ale jesli tak to..... bardzo sie postaram jednak na zlocie BYĆ [ o ile to bedzie weekend ] noooo takiej okazjiii to ja sobie nie odpuszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boorg 25.01.2007 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 ...Pełno nas a jakoby nikogo nie było jednym zielonookim tak wiele ubyło... No to pa. Niech Ci fortuna sprzyja. Pamiętaj o jednym: worek z pieniędzmi przywieź ze sobą - jego właściciela... ...zostaw na wyspie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.01.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 aha! doszly mnie sluchy [ zycxzliwi doniesli )] ze podono na zlot sie sam NS wybiera [ z Gosia? ] w zwiazku z tym oswiadczam publicznie - - ze - nie wiem czy dam rade - ale jesli tak to..... bardzo sie postaram jednak na zlocie BYĆ [ o ile to bedzie weekend ] noooo takiej okazjiii to ja sobie nie odpuszcze A to ciekawe.Masz złych informatorów .Owszem wybieram sie tylko nie mówiłem ,że z Gosią(chyba ,że powiedziałem tak ,żeby pokazać jaki to ja jestę wierny małż) .Pewne panie nawet mówiły ,że mnie przygarną w hotelu. ns - skarbie:lol: - miec to ja mam... mily wyraz twarzy jak sie postaram a nie domek domek to ja chce miec- dlatego jade to ten piekny dom jest czyj? Rodziców?Chodzi mi o ten z dzennika zielonookiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.01.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Jeżeli postarasz sie albo ..jak Ci się uda...to po części ,tak jak to wynika z Twoich publicznych "oświadczyn"moge spodziewać sie jakiegoś flakona(flaszki) od pozostałych? i nie pochlebiaj mi tak bo nie wiem czy Ty tak poważnie czy jaja se robisz z NS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts