Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

... i pożegnaj:):):) [w niedz. bibka pozegnalna ;) ***]

Recommended Posts

• Odpowiedzi 156
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ns - trza bylo czytac ... dziennik dokladnie

domek byl - wspolny z pewnym XY ale - jak to bywa drogi sie rozeszly - i domek zostal sprzedany i ma innego wlasciciela a zielona nadal chce sie budowac - sama (???? :wink: :lol: )

dobra ,dobra,dobra juz mnie moja Gosia opierdzi....,że nie czytałem z uwagą o tym XY.

Tera wiem wszystko tylko kto taki cudny dziennik założy ja Twój(bo jest piekny).?

Zielona, trzymaj się cieplutko, nie daj się nikomu i wracaj do nas cała i zdrowa :)

Nie obcinaj włosów, wybieraj odpowiednie stroje do joggingu, uważaj na fajny podryw, nie miej "dni świra", nie popełniaj gaf, nie bądź roztargniona i się nie wkurzaj ;)

A tu masz koteczka do ochrony ;)

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/49/Panthera_tigris_tigris.jpg/280px-Panthera_tigris_tigris.jpg

Zielona, trzymaj się cieplutko, nie daj się nikomu i wracaj do nas cała i zdrowa :)

Nie obcinaj włosów, wybieraj odpowiednie stroje do joggingu, uważaj na fajny podryw, nie miej "dni świra", nie popełniaj gaf, nie bądź roztargniona i się nie wkurzaj ;)

A tu masz koteczka do ochrony ;)

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/49/Panthera_tigris_tigris.jpg/280px-Panthera_tigris_tigris.jpg

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dzieki!!!!! :lol:

a kot rewelacyjny :wink:

skad wiesz ze najbardziej lubie koooty ? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

zielonooka

a Ty dokąd w tych szpilkach!!! :D

Przeziębisz!. Łodmrozisz i wogóle...

Wracaj szybko (czytaj podepnij się do jakiego sąsiedzkiego internetu) :D

Może być pod zieolnym krzaczkiem "ja brzoza, ja brzoza"... :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dobrze... wzywam cie sosna chyba to tak lecialo nie? :wink: :lol:

a zamiast obuwia w avatarze - zaloze gustowne gumofilce (z psychiatryka mi dadza zebym wreszcie "doszla do konca" ) :wink: :lol:

No i masz...

Nie zdążyłem sie zadomowić a tutaj jedna z najciekawszych osobowości forum (no i najładniejszych forumowiczek) wyjeżdża do krainy wiecznej mgły... hmmm... szkoda...

Chociaż jestem tu od niedawna to jakoś tak mi dziwnie... sam nie wiem czemu...

W każdym razie życzę miłej podróży, owocnej (i ciekawej) pracy, wielllllkich walizek zarobionych funciaków i jak najszybszego powrotu (no chyba, że ci się tam spodoba, wtedy cóż... forum już nie będzie tym co teraz...). Jednym słowem: POWODZONKA !!!

A nie potrzebujesz ochroniarza czasem, bo już mnie moja aktualna robota mierzi... :wink:

aaa... i chyba musze poporosic Redakcja na zmiane opisu z wszech obecna na...NIEOBECNA :(

Nie NIEOBECNA ale CHWILOWO NIEOBECNA :(

To znacznie lepiej brzmi i daje nadzieję :D

NIEOBECNA to jakoś dziwnie brzmi, może lepiej: DELEGOWANA :D :D

Mnie się DELEGOWANA jakoś tak z RELEGOWANĄ kojarzy :roll:

Filonxxxl no widzisz... Ty tylko pare dni.. a niektorzy ponad dwa lata... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: a tu bedzie odwyk od zielonej :wink: :lol:

[ hmmm no tak skromnosci troszke mi by sie przydalo] ;)

Ew-ka - wroce :) obrzydliwie bogata (tiaaa.... :wink: :lol: )

Maksiu i Maxtorko - hmmm a... moze... W PODROZY ? :wink: :lol:

cos jak jedna z moich ulubionych postaci filmowych czyli Holly Goolighty z Sniadania u Tiffaniego?:):):)

anSi - ha! dzieki za maly cytat z bardzo fajnego wiersza :)

Znaczy dziś sie bawimy przynajmniej do pewnego momentu 8)

Bo jak se przeczytałam te wszytkie wpisy to widze, ze może być płacz ogólny jak już te chusteczki powyciągamy :wink:

Zielona, Zielona czy ty jesteś szalona

jechać w świat szeroki

tak gdzie są inne obłoki

tam gdzie nas nie będzie

gdzie......

Skończyło mi sie natchnienie- marne zreszta

:wink: