zielonooka 26.01.2007 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 ns - trza bylo czytac ... dziennik dokladnie domek byl - wspolny z pewnym XY ale - jak to bywa drogi sie rozeszly - i domek zostal sprzedany i ma innego wlasciciela a zielona nadal chce sie budowac - sama (???? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.01.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 ns - trza bylo czytac ... dziennik dokladnie domek byl - wspolny z pewnym XY ale - jak to bywa drogi sie rozeszly - i domek zostal sprzedany i ma innego wlasciciela a zielona nadal chce sie budowac - sama (???? ) dobra ,dobra,dobra juz mnie moja Gosia opierdzi....,że nie czytałem z uwagą o tym XY. Tera wiem wszystko tylko kto taki cudny dziennik założy ja Twój(bo jest piekny).? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 26.01.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Zielona, trzymaj się cieplutko, nie daj się nikomu i wracaj do nas cała i zdrowa Nie obcinaj włosów, wybieraj odpowiednie stroje do joggingu, uważaj na fajny podryw, nie miej "dni świra", nie popełniaj gaf, nie bądź roztargniona i się nie wkurzaj A tu masz koteczka do ochrony http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/49/Panthera_tigris_tigris.jpg/280px-Panthera_tigris_tigris.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.01.2007 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Zielona, trzymaj się cieplutko, nie daj się nikomu i wracaj do nas cała i zdrowa Nie obcinaj włosów, wybieraj odpowiednie stroje do joggingu, uważaj na fajny podryw, nie miej "dni świra", nie popełniaj gaf, nie bądź roztargniona i się nie wkurzaj A tu masz koteczka do ochrony http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/49/Panthera_tigris_tigris.jpg/280px-Panthera_tigris_tigris.jpg dzieki!!!!! a kot rewelacyjny skad wiesz ze najbardziej lubie koooty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 26.01.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Cześć Zielonoka!jesteśmy teraz globalną wioską - więc do zobaczenia (forumowego!)powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 26.01.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 a kot rewelacyjny skad wiesz ze najbardziej lubie koooty ? A tak jakoś se wymyśliłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 26.01.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 zielonooka a Ty dokąd w tych szpilkach!!! Przeziębisz!. Łodmrozisz i wogóle... Wracaj szybko (czytaj podepnij się do jakiego sąsiedzkiego internetu) Może być pod zieolnym krzaczkiem "ja brzoza, ja brzoza"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.01.2007 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 zielonooka a Ty dokąd w tych szpilkach!!! Przeziębisz!. Łodmrozisz i wogóle... Wracaj szybko (czytaj podepnij się do jakiego sąsiedzkiego internetu) Może być pod zieolnym krzaczkiem "ja brzoza, ja brzoza"... dobrze... wzywam cie sosna chyba to tak lecialo nie? a zamiast obuwia w avatarze - zaloze gustowne gumofilce (z psychiatryka mi dadza zebym wreszcie "doszla do konca" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.01.2007 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 aaa... i chyba musze poporosic Redakcja na zmiane opisu z wszech obecna na...NIEOBECNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 26.01.2007 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Kurcze, Zielonooka, ale się porobiło Mam nadzieję, że będziesz na zlocie, a w ogóle to poderwij jakiegoś tubylca z internetem i będzie git! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Filonxxxl 27.01.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 No i masz... Nie zdążyłem sie zadomowić a tutaj jedna z najciekawszych osobowości forum (no i najładniejszych forumowiczek) wyjeżdża do krainy wiecznej mgły... hmmm... szkoda... Chociaż jestem tu od niedawna to jakoś tak mi dziwnie... sam nie wiem czemu... W każdym razie życzę miłej podróży, owocnej (i ciekawej) pracy, wielllllkich walizek zarobionych funciaków i jak najszybszego powrotu (no chyba, że ci się tam spodoba, wtedy cóż... forum już nie będzie tym co teraz...). Jednym słowem: POWODZONKA !!! A nie potrzebujesz ochroniarza czasem, bo już mnie moja aktualna robota mierzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.01.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 aaa... i chyba musze poporosic Redakcja na zmiane opisu z wszech obecna na...NIEOBECNA Nie NIEOBECNA ale CHWILOWO NIEOBECNA To znacznie lepiej brzmi i daje nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.01.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 aaa... i chyba musze poporosic Redakcja na zmiane opisu z wszech obecna na...NIEOBECNA Nie NIEOBECNA ale CHWILOWO NIEOBECNA To znacznie lepiej brzmi i daje nadzieję NIEOBECNA to jakoś dziwnie brzmi, może lepiej: DELEGOWANA :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.01.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 aaa... i chyba musze poporosic Redakcja na zmiane opisu z wszech obecna na...NIEOBECNA Nie NIEOBECNA ale CHWILOWO NIEOBECNA To znacznie lepiej brzmi i daje nadzieję NIEOBECNA to jakoś dziwnie brzmi, może lepiej: DELEGOWANA :D Mnie się DELEGOWANA jakoś tak z RELEGOWANĄ kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 27.01.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 no to W DELEGACJI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.01.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 ale o so chodzi ? Zielona naprawdę ? i kto nam tu będzie takie ..hmmm....dziwne wontki zakładał ? ale życzę Ci szczęścia ...... i wracaj zdrowa ,szczęśliwa i bogata Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 27.01.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Zielonooka, no jak to tak....tego się nie robi kotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 28.01.2007 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Filonxxxl no widzisz... Ty tylko pare dni.. a niektorzy ponad dwa lata... a tu bedzie odwyk od zielonej [ hmmm no tak skromnosci troszke mi by sie przydalo] Ew-ka - wroce obrzydliwie bogata (tiaaa.... ) Maksiu i Maxtorko - hmmm a... moze... W PODROZY ? cos jak jedna z moich ulubionych postaci filmowych czyli Holly Goolighty z Sniadania u Tiffaniego?:) anSi - ha! dzieki za maly cytat z bardzo fajnego wiersza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.01.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 [Maksiu i Maxtorko - hmmm a... moze... W PODROZY ? cos jak jedna z moich ulubionych postaci filmowych czyli Holly Goolighty z Sniadania u Tiffaniego?:) Zieloniutka Może być W PODRÓŻY Albo ....Z ODDALI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.01.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Znaczy dziś sie bawimy przynajmniej do pewnego momentu Bo jak se przeczytałam te wszytkie wpisy to widze, ze może być płacz ogólny jak już te chusteczki powyciągamy Zielona, Zielona czy ty jesteś szalona jechać w świat szeroki tak gdzie są inne obłoki tam gdzie nas nie będzie gdzie...... Skończyło mi sie natchnienie- marne zreszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts