Luiza_Czesiek 27.01.2007 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 To po kolei... Dawno, dawno temu...nio nie tak dawno bo raptem od około dwóch lat zbieraliśmy się,żeby się "budować"... szukaliśmy działek, oglądaliśmy, wybieraliśmy i jak już znaleźliśmy miejsce w którym chcielismy postawić naszą chałupkę i dożyć w niej starości to okazało się,że działeczka juz zarezerwowana błagaliśmy, jeździliśmy...wszystko na nic. Na "naszej" działce juz stoi domuś-śliczny zresztą. Zatem pozostało znów nam szukać... Przez prawie dwa latka niestety nie znaleźliśmy juz działki naszych marzeń wiec postanowiliśmy wybudować domek na działce mojej Mamy Nio i zaczęło się: latanie po urzędach, starostwach,geodetach...zreszta sami wiecie jak to jest zanim sie ruszy... Nio i przyszedł wymarzony dzień gdzie wszytkie (no prawie wszystkie bo nie dostaliśmy kredytu )papiery były podpisane ,podpieczętowane i mozna było zaczynać... I zaczeliśmy w listopadzie zeszłego roku od budowy budynku gospodarczego ...który widzicie na zdjeciu...będzie nam służył (to tak tyllko między nami...) jako domek do czasu aż zbuduje się (hihi) dom właściwy. To tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.01.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Witamy serdecznie! Z żoną właśnie zaczynamy (no prawie ) jesteśmy na etapie projektowania domku i podłaczaniu wody i prądu! I właśnie pokłucilismy się o kolor zasłonek, elewacji i psa ! A tu jeszcze nic nie ma na działce (tylko ogrodzenie ,myszy i ropuchy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luiza_Czesiek 29.01.2007 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Stukpuk bardzo nam miło... my dziesiejszy dzien tez zaczeliśmy od małych nieporozumień na temat płytek gresowych a raczej ich położenia...a jeszcze ani tynków ani posadzek ani gresu nie mamy... I trwa nieustanana debata czy będzie z nami mieszkał kot czy pies? Pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.01.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 może pyton lepszy na myszy i ciekawe sąsiadki... w razie czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.01.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 frosch próbowałam, próbowałam i...nic... wciaż pojawia sie napis,że coś tam jest niezgodnego... zmniejszylam zdjęcie do 5 kB a i tak nie wchodzi... widze , ze weszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luiza_Czesiek 29.01.2007 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 frosch nie uwierzysz ale czekała na mnie dziś niespodzianka...Ktoś (ponury63-jeszcze raz wielkie dzięki ) podesłał mi link do emblematu i...jest. Życie jest piękne i pełne niespodzianek i fajnych ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luiza_Czesiek 29.01.2007 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 jea wciaż trwa debata....przedstawie pytona dziś do analizy...zapewne zostanie przyjęty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.01.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 frosch nie uwierzysz ale czekała na mnie dziś niespodzianka...Ktoś (ponury63-jeszcze raz wielkie dzięki ) podesłał mi link do emblematu i...jest. Życie jest piękne i pełne niespodzianek i fajnych ludzi. przyznam ci sie w tajemnicy , ze moj pierwszy avatar tez zmniejszyl ten sam Ktos , za co rowniez do dzis mu serdecznie dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luiza_Czesiek 29.01.2007 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 dobry człowieczek z tego Ktosia prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.01.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 dobry człowieczek z tego Ktosia prawda? dobry ino ponury... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts