Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Witajcie serdecznie :-)

Recommended Posts

To po kolei...

Dawno, dawno temu...nio nie tak dawno bo raptem od około dwóch lat zbieraliśmy się,żeby się "budować"...

szukaliśmy działek, oglądaliśmy, wybieraliśmy i jak już znaleźliśmy miejsce w którym chcielismy postawić naszą chałupkę i dożyć w niej starości :roll: to okazało się,że działeczka juz zarezerwowana :cry: błagaliśmy, jeździliśmy...wszystko na nic. Na "naszej" działce juz stoi domuś-śliczny zresztą.

Zatem pozostało znów nam szukać...

Przez prawie dwa latka niestety nie znaleźliśmy juz działki naszych marzeń wiec postanowiliśmy wybudować domek na działce mojej Mamy :D

Nio i zaczęło się: latanie po urzędach, starostwach,geodetach...zreszta sami wiecie jak to jest zanim sie ruszy...

Nio i przyszedł wymarzony dzień gdzie wszytkie (no prawie wszystkie bo nie dostaliśmy kredytu :cry: :cry: :cry: )papiery były podpisane ,podpieczętowane i mozna było zaczynać...

I zaczeliśmy w listopadzie zeszłego roku od budowy budynku gospodarczego ...który widzicie na zdjeciu...będzie nam służył (to tak tyllko między nami...) jako domek do czasu aż zbuduje się (hihi) dom właściwy.

:lol: To tyle...

frosch nie uwierzysz ale czekała na mnie dziś niespodzianka...Ktoś (ponury63-jeszcze raz wielkie dzięki :D :D :D ) podesłał mi link do emblematu i...jest.

:D

Życie jest piękne i pełne niespodzianek i fajnych ludzi. :lol: :lol:

przyznam ci sie w tajemnicy 8) , ze moj pierwszy avatar tez zmniejszyl ten sam Ktos :o , za co rowniez do dzis mu serdecznie dziekuje :)