Gosia22 24.01.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Witam. Przymierzam sie do wymiany kilku okien w domu. Skłaniam sie raczej ku oknom plastikowym. Czy ktoś ma namiary (stronę www), gdzie zamieszczony jest ranking firm produkujących takie okna? Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.01.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Witam. Przymierzam sie do wymiany kilku okien w domu. Skłaniam sie raczej ku oknom plastikowym. Czy ktoś ma namiary (stronę www), gdzie zamieszczony jest ranking firm produkujących takie okna? Z góry dziękuję za pomoc. Zależy jaka firma zleci ranking - ta wygrywa A na forum, myślę, jest wystarczająca masa artykułów o oknach, by dowiedzieć się jakie wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 28.01.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Gosiu,ja szukając okien zrobiłem rajd po firmach je produkujących i wybadałem w każdej z nich, jakie to profile, jakie okucia, jakie szyby i jaka cena za ten sam zestaw. Przy podobnych parametrach (profil 5-komorowy, szyba 1,1, okleina jednostronna, gwarancja 5 lat itp...) róznica w cenach wyszła niemała- najtansza propozycja - (ale nie "no name" czyli firma-krzak)- 9 tys, najdrozsza- 15 tys. Jak widzisz- jest się o co bić.Rozejrzyj sie w okolicy. Pozdrawiam!Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 28.01.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 chyba nie ma rankingu ktorego nie moznaby podwazyc ) .... o ile w ogole jest ktos w stanie go rzetelnie stworzyc. powiedz jakich producentow masz w zasiegu dzialania, jakie ci proponuja ceny. wtedy spece z forum podpowiedza ci co wybrac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts