Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ile postów dziennie

Recommended Posts

Zastanawiam się ile można napisać postów dziennie bez rozpoczętej praktycznie budowy i w jak krótkim czasie zostać wielkim tego forum ? (Zakładam, że później w miarę budowania częstotliwość jest mniejsza, zakładam również, że oprócz pisania postów robi się też coś innego). Przez rok czasu można pisać średnio 5-10-15 postów dziennie, a może więcej? Pochwalcie się osiągnięciami - nie tylko swoimi !

Zastanawiam się ile można napisać postów dziennie bez rozpoczętej praktycznie budowy i w jak krótkim czasie zostać wielkim tego forum ? (Zakładam, że później w miarę budowania częstotliwość jest mniejsza, zakładam również, że oprócz pisania postów robi się też coś innego). Przez rok czasu można pisać średnio 5-10-15 postów dziennie, a może więcej? Pochwalcie się osiągnięciami - nie tylko swoimi !

A to trzeba się chwalić?

Ile mam postów-każdy widzi.

Ile piszę dziennie-też.

Od kiedy na forum-też wiadomo :lol:

Po prostu zastanowiło mnie, że można w ciągu roku, nierozpoczynając jeszcze budowy dostąpić zaszczytu, pisząc średnio kilkanaście postów dziennie (średnio). Tak samo jak zastanowiła mnie wiarygodność, jednym słowem zdziwiłem się głośno, a że jestem początkującym forumowiczem może ktoś mnie oświeci (np.czemu to służy jeśli poziom techniczny doradztwa jest co najmniej wątpliwy)

Po prostu zastanowiło mnie, że można w ciągu roku, nierozpoczynając jeszcze budowy dostąpić zaszczytu, pisząc średnio kilkanaście postów dziennie (średnio). Tak samo jak zastanowiła mnie wiarygodność, jednym słowem zdziwiłem się głośno, a że jestem początkującym forumowiczem może ktoś mnie oświeci (np.czemu to służy jeśli poziom techniczny doradztwa jest co najmniej wątpliwy)

A ze znajomymi to juz nie można pogadać?

Każdy forumowicz musi się odznaczać wiedzą z zakresu budowania domu i tylko w tej kwestii się wypowiadać?? :roll:

hmmm.....ja tam specem budowlanym nie jestem i wcale mi to nie przeszkadza :D Jak ktos nie chce to nie musi ze mna rozmawiać :lol:

hmmm.....ja tam specem budowlanym nie jestem i wcale mi to nie przeszkadza :D Jak ktos nie chce to nie musi ze mna rozmawiać :lol:

Rom, tu się podpisuję.

A propos tytułu, chyba około pół roku temu była taka forumowiczka, co waliła po kilkadziesiąt maili dziennie. Ale potem musiała wyjechać.

Można dużo postów nastukac.. :wink:

Po prostu są watki w których jest dyskusja nie tylko na tematy budowlane.. U mnie było tak, że dopóki nie zmieniłem pracy to w starej mniej zarabiałem i miałęm tyle luzu, że średnio wychodziło mi 15 postów dziennie.. :o A teraz to ledwie na wpisy do dziennika w weekend mam czas.. :( A poza tym urodziło się drugie dziecko i już wcale aktualnie nie mam czasu.. :o :cry: Nawet w weekend... :roll: :cry:

• 2 weeks później...
mi wychodzi coś 3.5 posta dziennie. Prawda jest taka, że jak juz jestem na forum to pisze okolo 10. Jednak nie jestem na forum codziennie. Vywa, ze przez dłuzszy czas wogóle nie zagladam. Na żadnym znanym mi forum ilość postów, czyli tak zwana ranga nie świadczą o wiedzy. Ja to traktuje w kategorii zabawy po prostu. Na tym forum na szczęście jest ranga specjalna NAJLEPSZY DORADCA i ona juz coś znaczy i jest przyznawana na wniosek forumowiczów ludziom odznaczającym sie wiedzą w jakims temacie i chętnie się nia dzielącym.

Artureski, a co Ciebie tak zastanowiło? Jeśli ktoś ma ochotę to pisze i tyle.Tak mi się wydaje. Jeśli ktoś ma czas i możliwości to pisze tu nie tylko na tematy budowlane, bo są również inne wątki. Już kiedyś taki jeden mi zarzucił, że mnie za dużo na tym forum...no ba...może zazdrościł?

A tak na serio to ja też nie patrzę na licznik, kiedyś może zwracałam jak nagle stuknął tysiączek, teraz po prostu gadulę tam gdzie mam ochotę :wink: Poza tym wiele ludzi tutaj nie ma zbyt wielkiej wiedzy budowlanej, a fajnie się z nimi gaduli :D

Mi wychodzi 0,07 posta dziennie. Czyli można powiedzieć, że się obijam :p . Chociaż z drugiej strony ostanio sporo czasu poświęcam przeglądając forum . Naprawdę to jest kopalnia wiedzy (nie tylko dotyczącej budowy). Zauważyłem również, że spora część użytkowników "polubiła się" co znajduje odzwierciedlenie w sposobie wypowiedzi w niektórych wątkach. Pozdrawiam serdecznie Tych, którzy mają "duży dorobek" jeśli idzie o liczbę postów, jak i Tych, którzy dopiero zaczynają (patrz np. moja persona).