artureski 24.01.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Zastanawiam się ile można napisać postów dziennie bez rozpoczętej praktycznie budowy i w jak krótkim czasie zostać wielkim tego forum ? (Zakładam, że później w miarę budowania częstotliwość jest mniejsza, zakładam również, że oprócz pisania postów robi się też coś innego). Przez rok czasu można pisać średnio 5-10-15 postów dziennie, a może więcej? Pochwalcie się osiągnięciami - nie tylko swoimi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.01.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Jak patrzę na swój profil to wychodzi mi że mam średnią 2 posty dziennie Ale myślę że tu nie chodzi o ilość Kazdy pisze ile i chce i o czym chce Myślę że nie chodzi tu o ilość i nie ma sensu prześciganie się w ilości napisanych postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.01.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Zastanawiam się ile można napisać postów dziennie bez rozpoczętej praktycznie budowy i w jak krótkim czasie zostać wielkim tego forum ? (Zakładam, że później w miarę budowania częstotliwość jest mniejsza, zakładam również, że oprócz pisania postów robi się też coś innego). Przez rok czasu można pisać średnio 5-10-15 postów dziennie, a może więcej? Pochwalcie się osiągnięciami - nie tylko swoimi ! A to trzeba się chwalić? Ile mam postów-każdy widzi. Ile piszę dziennie-też. Od kiedy na forum-też wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artureski 24.01.2007 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Po prostu zastanowiło mnie, że można w ciągu roku, nierozpoczynając jeszcze budowy dostąpić zaszczytu, pisząc średnio kilkanaście postów dziennie (średnio). Tak samo jak zastanowiła mnie wiarygodność, jednym słowem zdziwiłem się głośno, a że jestem początkującym forumowiczem może ktoś mnie oświeci (np.czemu to służy jeśli poziom techniczny doradztwa jest co najmniej wątpliwy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 24.01.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 pierwsze primo- nie musisz wierzyćdrugie primo- nie musisz słuchaćtrzecie primo- nie musisz czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.01.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Po prostu zastanowiło mnie, że można w ciągu roku, nierozpoczynając jeszcze budowy dostąpić zaszczytu, pisząc średnio kilkanaście postów dziennie (średnio). Tak samo jak zastanowiła mnie wiarygodność, jednym słowem zdziwiłem się głośno, a że jestem początkującym forumowiczem może ktoś mnie oświeci (np.czemu to służy jeśli poziom techniczny doradztwa jest co najmniej wątpliwy) A ze znajomymi to juz nie można pogadać? Każdy forumowicz musi się odznaczać wiedzą z zakresu budowania domu i tylko w tej kwestii się wypowiadać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.01.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Po prostu zastanowiło mnie, że można w ciągu roku, nierozpoczynając jeszcze budowy dostąpić zaszczytu, pisząc średnio kilkanaście postów dziennie (średnio). Tak samo jak zastanowiła mnie wiarygodność, jednym słowem zdziwiłem się głośno, a że jestem początkującym forumowiczem może ktoś mnie oświeci (np.czemu to służy jeśli poziom techniczny doradztwa jest co najmniej wątpliwy) hmmm.....ja tam specem budowlanym nie jestem i wcale mi to nie przeszkadza Jak ktos nie chce to nie musi ze mna rozmawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.01.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Witam wszystkich Podstawowa zasada, którą stosuje to= ilość i wielkość postów nie chroni od głupoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 26.01.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 hmmm.....ja tam specem budowlanym nie jestem i wcale mi to nie przeszkadza Jak ktos nie chce to nie musi ze mna rozmawiać Rom, tu się podpisuję. A propos tytułu, chyba około pół roku temu była taka forumowiczka, co waliła po kilkadziesiąt maili dziennie. Ale potem musiała wyjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 26.01.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Ja teraz rzadko pisze. Czasami przez pare dni wogole, mimo ze na forum siedze dzien w dzien. A z licznika najchetniej bym zrezygnowal. Nie ma on dla mnie zadnego znaczenia. Jak kogos czytam, to tez nie patrze na jego ilosc postow.pozdrawiamKonrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.01.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Można dużo postów nastukac.. Po prostu są watki w których jest dyskusja nie tylko na tematy budowlane.. U mnie było tak, że dopóki nie zmieniłem pracy to w starej mniej zarabiałem i miałęm tyle luzu, że średnio wychodziło mi 15 postów dziennie.. A teraz to ledwie na wpisy do dziennika w weekend mam czas.. A poza tym urodziło się drugie dziecko i już wcale aktualnie nie mam czasu.. Nawet w weekend... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_Żółw 04.02.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Ja dopiero zaczynam i jak na razie więcej czytam jak pisze na forum , ale może się to zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szifo 12.02.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Ja rowniez dopiero zaczynam. Pozdrawiam stałych bywalcow!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 15.02.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 hm .. ok 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biop 15.02.2007 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 ja tez czytam iczytam i im wiecej czytam tym mniej wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 16.02.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 ja tez czytam iczytam i im wiecej czytam tym mniej wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.02.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 ja tez czytam iczytam i im wiecej czytam tym mniej wiem A to normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 23.02.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 mi wychodzi coś 3.5 posta dziennie. Prawda jest taka, że jak juz jestem na forum to pisze okolo 10. Jednak nie jestem na forum codziennie. Vywa, ze przez dłuzszy czas wogóle nie zagladam. Na żadnym znanym mi forum ilość postów, czyli tak zwana ranga nie świadczą o wiedzy. Ja to traktuje w kategorii zabawy po prostu. Na tym forum na szczęście jest ranga specjalna NAJLEPSZY DORADCA i ona juz coś znaczy i jest przyznawana na wniosek forumowiczów ludziom odznaczającym sie wiedzą w jakims temacie i chętnie się nia dzielącym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.02.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Artureski, a co Ciebie tak zastanowiło? Jeśli ktoś ma ochotę to pisze i tyle.Tak mi się wydaje. Jeśli ktoś ma czas i możliwości to pisze tu nie tylko na tematy budowlane, bo są również inne wątki. Już kiedyś taki jeden mi zarzucił, że mnie za dużo na tym forum...no ba...może zazdrościł? A tak na serio to ja też nie patrzę na licznik, kiedyś może zwracałam jak nagle stuknął tysiączek, teraz po prostu gadulę tam gdzie mam ochotę Poza tym wiele ludzi tutaj nie ma zbyt wielkiej wiedzy budowlanej, a fajnie się z nimi gaduli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seba7207 23.02.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Mi wychodzi 0,07 posta dziennie. Czyli można powiedzieć, że się obijam . Chociaż z drugiej strony ostanio sporo czasu poświęcam przeglądając forum . Naprawdę to jest kopalnia wiedzy (nie tylko dotyczącej budowy). Zauważyłem również, że spora część użytkowników "polubiła się" co znajduje odzwierciedlenie w sposobie wypowiedzi w niektórych wątkach. Pozdrawiam serdecznie Tych, którzy mają "duży dorobek" jeśli idzie o liczbę postów, jak i Tych, którzy dopiero zaczynają (patrz np. moja persona). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts