tmx 15.06.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 oooo z tym się nie zgodzę mój dwulatek do poduszek nie ma zapędów leżą jak je ułożę Więc chyba to zalezy od dziecka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 15.06.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 moje poduchy są na sofie tylko wtedy, kiedy Bestia* śpi. przez pozostałą część doby leżą na podłodze i służą jako poduchy podłogowe. nie wiedzieć czemu, Bestia ma awersję do poduch leżących jak Bozia przykazała, na sofie. * Bestia - lat 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 15.06.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 tmx, mój urwis, jak miał dwa lata, też nie zrzucał, ale teraz mając 4 używa je do wszystkiego, najczęściej do walki z nieprzyjacielem... monah - cieszę się, że nie jestem osamotniona... ... a poza tym, poduchy ruchome mają to do siebie, że każdy je sobie "podtyka" pod plecy, jak mu wygodnie, potem wstanie, ale już nie poprawi, a faceci to lubią kłaść się na podłodze i podłożyć sobie ową poduchę pod głowę, no chyba, że tylko ja mam takiego pecha!!! W nowym domu kategorycznie nie dla kanapy z luźnymi poduchami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmx 15.06.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 .......... a faceci to lubią kłaść się na podłodze i podłożyć sobie ową poduchę pod głowę, no chyba, że tylko ja mam takiego pecha!!!! A ja myslałam , że tylko mój kładzie się na podłodze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anja-bo 15.06.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Jawybrałabym z tych dwóch wersję 2 - giallo. Ale superacka też jest druga kanapa zamieszczona przez tmx (ale ciut mniejsza:). a co do poduszek, to podpisuję się rękoma i nogami. Mój mąż (a już dawno skończył 2 czy też 4 lata) ma szczególne upodobnie do ich "miętolenia". Każda poduszka jest już "przełamana" na pół (tzn. taka pomięta w pół od zginania), koszmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 15.06.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 a faceci to lubią kłaść się na podłodze i podłożyć sobie ową poduchę pod głowę, no chyba, że tylko ja mam takiego pecha!!! W nowym domu kategorycznie nie dla kanapy z luźnymi poduchami! Mam takich dwóch w rodzinie - na trzech ogółem, to chyba wyraźnie pokazuje tendencję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 15.06.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 aldona_koz, sorry jeśli wprowadzę zamieszanie w twoje przemyślenia... nigdy nie brałabym wypoczynku z poduchami luźno ułożonymi na nim, w szczególność mając małe dzieci... te poduchy to dla nich najlepsza zabawa, utrzymać je (poduszki) w takim żołnierskim porządku jak na zdjęciu, to niemożliwość... Oj prawda Wypada więc opcja nr 2 I oczywiście żadne białe i kremowe kolory - nawet bez dzieci i zwierzaków po 2 latach bądą wyglądać nie najlepiej. Osobiście mam naroznik w czerwonej skórze - bardzo wygodny i po prawie 2 latach moge powiedzieć , że bardzo praktyczny - szczególnie podłokietniki (na których kładziemy glowy, laptopy a nawet szklanki z piciem ). http://i51.photobucket.com/albums/f377/iga9/naronik0274.jpg Więc z Giallo weź koniecznie te "boczki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldona_koz 22.06.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Zamówiłam narożnik Giallo w podobnym ustawieniu jak na zdjęciu. http://www.ekoline.pl/thumbs/Giallo1_jpg_764b9a7993098cb13f00b3f065a170de.jpg Podoba mi się wersja z jednym boczkiem. Jeżeli chodzi o kolor to długo się zastanawiałam i chciałam jasną skórę. Trochę jednak poczytałam, popytałam (dzięki za rady!) i ostatecznie wybrałam krwisto czerwony Domówiłam też fotel. Mam nadzieję tylko że skóra nie będzie po jakiś czasie wycierać się. Jak długo macie swoje meble skórzane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 22.06.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 z http://img14.imageshack.us/img14/1333/13366h.jpg A co to za meble? Ten stoliczek mi się podoba - szukam takiego białego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacki 22.06.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 jak się cieszę, że zajrzałam tutaj - zaraz znajdę jakąś inspirację, szkoda tylko, że mam salon za mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 23.06.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Zamówiłam narożnik Giallo w podobnym ustawieniu jak na zdjęciu. http://www.ekoline.pl/thumbs/Giallo1_jpg_764b9a7993098cb13f00b3f065a170de.jpg Podoba mi się wersja z jednym boczkiem. Jeżeli chodzi o kolor to długo się zastanawiałam i chciałam jasną skórę. Trochę jednak poczytałam, popytałam (dzięki za rady!) i ostatecznie wybrałam krwisto czerwony Domówiłam też fotel. elegancja-francja czerwony - odważnie. jak ustawisz w salonie, to daj zdjecia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldona_koz 23.06.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 monah, zanim dojdą to jeszcze trochę czasu upłynie Już nie mogę się doczekać. A jak z użytkowaniem skóry, macie jakieś doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 23.06.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Tak jak pisałam - moja kanapa ma mniej niz 2 lata i wygląda jak nówka sztuka nie śmigana Ale to trochę krótki okres. Kiedyś na forum był taki temat - a nawet kilka - musiałabyś skorzystać z wyszukiwarki. Ja na jego podstawie wybrałam własnie obicie skórzane sofy i kolor. Od firmy też pewnie wiele zależy - poszukaj może znajdziesz opinie o sowim producencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena999 10.07.2010 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 ja też mam gres, do tego w trakcie robienia drzwi, fronty kuchenne, stół i kredens oraz stolik w kolorze brązowym z maleńką kroplą mahoniu (na dębie), zastanawiam się jakim kolorem przełamać tą biel i brąz, może bordowe dodatki (zasłony, dywanik), sofy chciałam jasne ale przy czwórce dzieci może ten bordo? kuchnia+salon+jadalnia+holl=80m2; schody mają stopnice debowe, podstopnice z gresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
triada1301 29.07.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Szukam od dłuższego czasu prostych, nowoczesnych mebli pod telewizor.Czy ktoś wie u jakiego producenta znajde podobne szafki dolne i górne ?http://img838.imageshack.us/img838/1060/171009.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DoniaSuzzi 29.07.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Dołączam do pytania. Meble piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inlays 29.07.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 DOBRY zakład stolarski napewno wykona takie meble , i fornir można dobrać wedle życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k_aren 02.09.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Jak uważacie która z wersji układu mebli jest ładniejsza, lepsza? Ścianę mam 3,70 a to w obu przypadkach będzie miało szerokość 2,89. Meble są niskie ale mimo tego nie wiem czy nie będzie to wyglądało jak przepełnione, a zależy mi aby tak nie było. Doradźcie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 02.09.2010 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Dla mnie różnią się tylko płytą za telewizorem, ale mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 03.09.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Mi bardziej podoba się wersja 1, czyli ciemne tło za tv.A efekt zależy od całego wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts