sylwia13 24.01.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Witam, kiedyś widziałam wątek ze stronami slkepów z meblami do salonu, ale nie mogę go odnaleść Może macie coś z meblami do salonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 24.01.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Nikt nie ma zdjęć salonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prystelka 01.07.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Czy możecie drodzy Forumowicze napisać a najlepiej wkleić fotki waszych mebli, czy to firma Vox, Klose czy inna.Jakie są wasze wybory...Pochwalcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 01.07.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Klose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 01.07.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Meble TARANKO seria Zefir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemik1 02.07.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Robione przez stolarza na zamówienie, z drewna bukowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 02.07.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 w salonie mam tylko jeden mebel - sofę DomoFaber nie chcę więcej - no może jeszcze stoliczek do kawy (jeśli zrealizuję swój własny na niego pomysł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguś83 02.07.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Może wklejajcie fotki swoich mebli salonowych. Chętnie coś podpatrzę do swojego mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prystelka 02.07.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Popieram.A oto moi faworyci:http://www.klose.com.pl/gfx/libary/gallery/program/72/470_middle_726.jpghttp://www.klose.com.pl/gfx/tmp/470_zestaw_109.jpghttp://www.galeriabfm.pl/files/products/evito_aranzacja_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.07.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 hmmm, a ja mam antyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 03.07.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 my juz zdecydowalismy: bedzie Klose...... drogi ale jakosc,chodzilismy po kilku drozszych i tanszych firmach......dotykalismy,bawilismy sie szufladami,drzwiczkami,warto potestowac by wybrac....to jest tak jak.....kupowalem 7 letnia Toyote a wybieralem z nowym Fiatem....on by sie juz rozpadl a Corollka stawia 130 000 km )),chodzi w tym kontekscie o jakosc,bo antykow na moim etapie wieku nie znosze..... wypoczynek to bedzie najprawdopodobnie Swarzedz,ale ten nowoczesny styl...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaW. 03.07.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 U nas będą z Bydgoskiej Fabryki Mebli http://www.bydgoskiemeble.pl/meble_nowoczesne.php?num=41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pomonka 03.07.2007 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 u nas bede najprawdopodobniej meble firmy VOX (kolekcja modern) ale mozliwe ze jeszcze odmieni sie nam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 04.07.2007 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 hmmm, a ja mam antyki Majko, chętnie obejrzymy, pokaż. Też jestem zainteresowana. Mam parę staroci, chcę dokumić trochę drobiazgów. Pojechałam w niedzielę w tym celu na jarmark staroci w Kiermusach/k Tykocina . I rozczarowałam się. Wiekszość staroci, które tam oglądałam pochodz i z "wystawek holenderskich" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 04.07.2007 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Coś sknociłam ten post. Sorry, ach to porankowe pisanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annab320 03.02.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Witam, Jestem na tym forum nowa, ale zdążyłam zauważyć że można spotkać tu wielu doświadczonych użytkowników w urządzaniu wnętrz. Dlatego postanowiłam zapytać Was o radę. Jesteśmy z mężem na etapie urządzania salonu w naszym nowym domu i zastanawiamy się jakie wybrać meble wypoczynkowe. Oczywiście rozpoczęliśmy od buszowania w Internecie i znaleźliśmy kilka propozycji, różnią się jednak funkcjonalnością. Jak wynika z waszych doświadczeń, czy lepiej kupić mebel funkcjonalny z możliwością położenia gości na noc i miejscem na pościel, jak np. http://www.ekoline.pl/15/meble-wypoczynkowe/p/201http://www.ekoline.pl/15/meble-wypoczynkowe/p/273 czy coś bardziej "pojechanego" wizualnie, ale bez funkcjonalności jak: http://www.meble.vox.pl/meble/pokaz/naroznik-milano-1491.htmlhttp://www.ekoline.pl/15/meble-wypoczynkowe/p/171 Generalnie skłaniamy się też w stronę skóry, bo jest bardziej elegancka i praktyczniejsza.Z innych rzeczy zastanawia mnie wykonania oparcia z luźnych poduszek (czy to wygodne?). Będę wdzięczna za wasze opinie. Może kupiliście coś podobnego? Dzięki,Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohh 03.02.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Kwestia wypoczynku uzależniona jest od Twojego domu. Jeżeli masz w nim tzw. pokój gościnny i tam jest jakaś sofa z funkcją spania, to w salonie możesz sobie poszaleć z czymś "odjechanym". Jeżeli nie, to ja dałabym jakiś praktyczniejszy wypoczynek. Zależy to też od tego jak często goście u Ciebie nocują i jak dużo ich jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annab320 03.02.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Niestety wszystkie pokoje mają już zaplanowane swoje funkcję tj. nasza sypialnia, pokoje dzieci, pokój biurowy itp.Dlatego poważanie zastanawiam się nad czymś funkcjonalnym, ale z drugiej strony ciągnie mnie do takich odjazdów.A wy korzystaliście z takich rozwiązań użytkowych? Jak to sprawdza się w praktyce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askaaa 03.02.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 bez obrazy ale w tych drugich trudno znalezc coś "pojechanego". Te pierwsze są o wiele ładniejsze bynajmniej dla mnie. nie wiem czemu ale te proste kojarzą mi się z jakąś poczekalnią np u dentysty ale nie bierz tego do siebie może ja z tych zacofanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JustynaLeszek 03.02.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Musisz się zastanowić czy często będą u Was goście nocować??Bo jeżeli rzadko, to po co wybierać do salonu coś praktycznego, co ci się nie podoba??? Jeżeli sporadycznie u Was się ktoś "zatrzyma" na noc, a nie przewidzieliście pokoju gościnnego przy budowie, to przecież zawsze ten wyjątkowy raz domowników możesz przenocować w jednym pokoju, np. jak masz dwójkę dzieci to raz mogą się wyspać razem. Albo wspominasz, że masz pokój biurowy - może tam uda się wcisnąć jakąś kanapę, na której można się przespać?? Ja bym się nie zdecydowała na rezygnację z czegoś, co mi się bardzo podoba, dla wyjątkowych sytuacji. Kupiłabym wymarzony wypoczynek bez funkcji spania - a w sytuacji awaryjnej można mieć zawsze jakąś leżankę czy coś w tym rodzaju. Ale decyzja należy do Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts