laki 24.01.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 szukam niedrogiej firmy, ekipy budowlanej w okolicach Wroclawia lub Wroclawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekWroc 25.01.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 wyslalem PW pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jiri 27.02.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 wyslalem PW pozdrawiam a mozesz jeszcze raz wysłac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abbeat 11.03.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Ja też właśnie szukam, czy mogę prosić o namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marco74 27.01.2013 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Witam,Szukan dobrych firm budowlanych. Buduje sie w okolicy Lubin-dolnyśląsk.Dziekuję za zainteresowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 29.01.2013 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 (edytowane) ELEKTRYK - Wrocław. Wykonuję instalacje elektryczne, RTV, tel-kom, alarmowe, przyłącza do budynków, montaż osprzętu i wszystko co jest związane z Elektrą o napięciu do 1 kV w budynkach murowanych i drewnianych. Mam też spore doświadczenie w budowie zaawansowanych systemów ogrzewania elektrycznego budynków, zarówno dynamicznego (maty grzejne) , jak i akumulacyjnego (kable grzejne). Dzięki zastosowaniu sterowania mikroprocesorowego koszty takiego ogrzewania są porównywalne do ogrzewania gazowego. Moja praca cechuje się wyjątkową dokładnością, starannością i fachowością opartą na wieloletnim doświadczeniu, a efektem jest niezawodność, funkcjonalność i bezpieczeństwo użytkowników i sprzętu elektronicznego. Na każdym etapie proponuję nowoczesne rozwiązania i sposoby realizacji oczekiwań inwestora. Przedstawię referencje Zaproponuję konkurencyjną cenę. Powiem gdzie kupić dobre i sprawdzone materiały po możliwie najniższych cenach. Zaproponuję najlepsze rozwiązania już na etapie budowy fundamentu. Posiadam uprawnienia do eksploatacji i dozoru ( E1 i D1). Zapraszam do korzystania z moich usług. Dariusz Szymkowiak Tel: 604 599 518 Edytowane 29 Stycznia 2013 przez Smok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deftfan 30.01.2013 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Witam i zapraszam do współpracy więcej informacji na naszej stronie: http://remonty-wro.bo.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.koziatek 14.05.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Na pewno nie PAWBUD - Paweł Ciastko, to oszust jakich małohttp://forum.o2.pl/temat.php?id_p=6745847&start=0Anna Koziatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.koziatek 09.02.2015 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 W dniu 2013-10-30 Sąd we Wrocławiu zasądził P. Ciastko wyrok pół roku w zawieszeniu na 2 lata. Wyrok jest prawomocny. Dług wciąż nieuregulowany. Telefonowało do mnie wiele oszukanych osób. ostatni telefon od oszukanego miałam w grudniu 2014 roku. Proszę uważać na tego oszusta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qg777 26.01.2019 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Oferuje szeroki zakres prac remonto-budowlanych. Zapewniamy usługi na wysokim poziomie, posiadamy niezbędne doświadczenie oraz profesjonalne narzędzia. Szybki czas realizacji oraz konkurencyjne ceny. Specjalizujemy się w kompleksowych remontach „pod klucz”:- domów- mieszkań- biur, sklepów, obiektów użytkowych Wykończenia stanów surowych i deweloperskichAdaptacje i ocieplenia poddaszySzpachlowanie, wygładzanie tynków, także maszynowoMalowanie, również agregatemŚcianki działowe z płyt G/K Sufity podwieszane Prace glazurnicze tel 578547385 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts