Krzysztofik 26.01.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Denerwuje mnie to , że poziom wody w okresie letnim jest poniżej posadowienia , a zimowym powyżej.Inna sprawa to to że tak wysokiego poziomu wód jak w tym roku to nie miałem, przez tą choler....ą "nibyzime". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 26.01.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 idę łoić (moja "osiemnastka" - któraś z rzędu ) A my tu o wodzie, jak zwierzęta Wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 26.01.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 dzięki chociaż ktoś znowu napisze, że to forum nie dla tego, owego i jeszcze innych dupereli, że ..... (czekam na kumpla , dlatego ten tekst ) pozdrowionka dla NO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts