Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

koszt wykonania mapki do celow projektowych

oliwkag2003

Recommended Posts

• Odpowiedzi 73
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ma ok.1m długości. Prosty, jak konstrukcja cepa, ale czytałam w necie opinie ludzi, którzy przy jego pomocy zakładali ogrodzenie i były one jak najbardziej pozytywne. Nam pomysł dołkownika podsunął znajomy.

Co do siatki: o cenie decyduje też grubość drutu, z jakiego jest wykonana i grubość drutów napinających.

. Dołkownik o srednicy 12cm kupiłam w TECHMŁOCIE w Bydgoszczy (ul. Na Skarpie) za 39złm - po 5% rabacie, który wymęczyłam.

Cześć

Dzięki za informację o tym dołowniku , właśnie go też kupiłem i też za 39zł na FV .

Piękna zabawka , z takim sprzętem to w mig zrobię to ogrodzenie .

A wy już swoje zrobiliście , ogrodziliście się już oliwkag2003

Pozdrawiam

• 4 weeks później...
  • 2 weeks później...

Czy ja mówiłem że trzy tygodnie czekania na mapkę do cełów projektowych to długo???!!!!

Mija właśnie 8 tydzień a mapki jak nie było tak nie ma - zgroza :evil:

Nie wiem czy to wina geodety czy w starostwie im sie nie chce ale powoli zaczynaja mnie drażnić, zwłaszcza że bez mapki ani rusz :roll:

• 3 weeks później...

no to należysz do nielicznych chyba- 5 dni to az niewiarygodne.

Ja swoją wyrwałam prawie po10 tygodniach- zapłaciłam 650 bez FV -dostałam matrycę i 5 kopi

Jak ktoś będzie miał do zrobienia mapkędo celów projektowych z okolic Aleksandrowa Łódzkiego to niech się odezwie powiem kogo nalezy omijać wielkim łukiem

pozdrawiam

no to należysz do nielicznych chyba- 5 dni to az niewiarygodne.

Ja swoją wyrwałam prawie po10 tygodniach- zapłaciłam 650 bez FV -dostałam matrycę i 5 kopi

Jak ktoś będzie miał do zrobienia mapkędo celów projektowych z okolic Aleksandrowa Łódzkiego to niech się odezwie powiem kogo nalezy omijać wielkim łukiem

pozdrawiam

Jak się ma za sąsiada geodetę to można wszystko pogonić :wink: :lol: