Snajper7 24.01.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Witam. Kupiliśmy dość dużą działkę i z 3 stron postanowiliśmy ogrodzić ją siatką na podmurówce(180mb) - myślałem że to rozwiązanie będzie tanie. Jednak gosćiu wycenił nam koszt na 150 zł za metr bieżący ( 1,5 m wysokości) Wydaje mi się że to drogo ,a co Wy o tym myślicie?Jeżeli ktoś poleci mi kogoś tańszego będę bardzo wdzięczny.( Włocławek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 25.01.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 bezczelnoscu mnie wlasnie robia:slupki wbetonowane w podlozepodmurowka zbojona i polaczona za slupkamisiatka ocynk 3,3 mm malowananaciagnieta grutami w 3 miejscachwyglada jak Bekaertrobocizna + materialy 62 zl brutto z faktura za 1 mb wiesz teraz na ile Cie nacinaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mack 10.02.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 właśnie przed chwilą dowiedziałem się o cenę ogrodzeniea z siatki bez podmurówki 27 za mb na gotowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vitja 10.02.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 czyli za 100m 2700zl, przecierz to 33 dolki- -toz to rozbuj w bialy dzien-mak 5 dni pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 12.02.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Witam Ja za 175 mb zapłaciłem 1300 zł (robocizna -zrobione wyjątkowo ładnie- dziwne bo ich nie pilnowałem} . W tej cenie jest obsadzenie bramy wjazdowej z furtką ,ale ogrodzenie bez podmurówki . Jednak było to dwa lata temu .Dodatkową trudnoscią było to że na działce nie było jeszcze prądu i goście przywieźli betoniarkę ......spalinową własnej konstrukcji . pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amaranta 26.02.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 W zeszłym roku za 180mb siatki bez podmurówki zapłaciliśmy 55zł/mb. Robocizna+materiały. W tym osadzili tymczasową bramę wjazdową. W cenie uprzątnęli nam działkę z chwastów i większej ilości sosenek-samosiejek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 27.02.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 U mnie to wygląda tak Siatka 63,50mb 150mb.w tym podmurówka prefabrykowana i robocizna.Siatka wys.na 1.25 i podmurówka 25cm.Siatka ocynk 2,50mm. Myślałam, ze to dużo,ale widzę że u niektórych jest jeszcze drożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rael_ww 29.10.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Witam, Jakie są teraz ceny za ogrodzenie siatkowe na podmurówce prefabrykowanej? Mam wyceny na gotowo: 73zł i 85zł za mb. W tym drugim przypadku robocizna to 25zł za mb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 01.11.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Ja właśnie robię takie ogrodzenie (trzy strony). Za mb płacę 53 zł w tym moja siatka, cement i piach (ze swoim materiałem pan sobie liczy 65 zł. sama robocizna 35 zł/mb). Dość wysoka podmurówka z jednej strony ze względu na spadek terenu. Nie trzeba gościa pilnować. W dwa dni uwinęli sie ze wszystkim. Siatkę maja naciągać za tydzień. Uwag na razie nie mam. Ale jak szukałam wykonawcy to mnie szlag trafiał do "propozycji" cenowych. Średnio ok 70-90 zł za mb samej robocizny A gdzie materiał?? Warto więc szukać, szukać i jeszcze raz szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts