pks 24.01.2007 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Czy macie jakieś doświadczenia z grzejnikami Veha. Zaproponowano mi instalację grzejników płytowych typu V tej firmy w układzie z gazowym kotłem kondensacyjnym. Pozdrawiam,pks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pks 25.01.2007 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Ponawiam pytanie.Może jednak znajdzie się ktoś, kto ma takie grzejniki albo coś o nich wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pm2000 28.02.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 podbijam, ponieważ mi też je zaproponowano pm2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turcin 28.02.2007 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Veha czy Veka wydaje mi się że to drugie ale mogę się mylić. Są to grzejniki z Belgii i tak się sklada żę znam firmę, która je dystrybuuje w Polsce. Mają 7 lat gwarancji są calkiem solidnie wykonane oglądalem je i wyglądają OK niczym się nie różnią od innych producentów a ze względów konstrukcyjnych przy tych samych wymiarach mają trochę większą moc niż niektórzy producenci. Rozwiązanie z kotlem kondensacyjnym w polączeniu z grzejnikami też jest OK ważny jest odpowiedni dobór calej instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawwoj 02.05.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Podnoszę temat. Mi również zaoferowano te grzejniki. Sprzedawca stwierdził że są to dobre grzejniki, których jako nielicznych jeszcze nie podrabiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
InstalDomPlus 02.05.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Witam,chetnie odpowiem państwu na wszystkie pytania dotyczace grzejnikówVEHA .jest to produkt firmy Quinn Group Belgium,producent daje 7 lat gwarancji,są to grzejniki bardzo podobne do PURMO takie same rozmiary podobna moc cieplna,podobne zocowania i wyposażenie,jedyne co zauważyłem to jest to że grzejniki VEHA są bardziej solidniejsze o czym świadczy ciężar i grubość blachy z jakiej są zbudowane,no i cena jest trochę niższa,żeby nie być gołosłownym i podkreslić znajomość branży grzewczej podaję przykład - grzejnik VEHA v 22-h600/dł 1000-cena kat.netto-522zł.moc1914watprzy parametrach 75/65/20-GRZEJNIK purmo v 22 -h600/dł 1000-cena kat.natto-564zł-moc1709 wat przy parametrach 75/65/20Znam ten produkt od ok.3 lat bo tyle jest on mniej więcej na Polskim rynku i śmiało mogę powiedziec że żaden z moich klijentów który stał sie posiadaczem tych grzejników nie narzeka ani na te grzejniki ani na cene za jaką je kupił Jeśli chcecje sprawdzić cenę prosze o rozmiary ,a myslę że mile was zaskocze[email protected]serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 19.05.2010 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 podnoszę zakurzony temat Na temat grzejników postaram odpowiedziec na każde zadane pytanie dobór i dystrybucja [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kviat 03.10.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 halo moze ktos mi poradzi jakie grzejniki veha do mojego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xerses 26.02.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 WitamGrzejniki sa bardzo dobrej jakości. Mam je w domu 7 lat i nic się z nimi nie dzieje. Nie żółkną, nie rdzewieją, bardzo dobrze oddają ciepło. Godne polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts