kubac 24.01.2007 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Hej, Szukam opinii o kleju Pelpren i gruncie Primer Pa 400. Nie wiem, czy to są takie ważne elementy chemii, na google'ach nie ma polskich stron, więc nie wiem co o nich sądzić. Nie wiem też czy to ma znaczenie, będę kleił (tzn nie ja, tylko ekipa parkiet egzotyczny - z afromozji. Wiecie gdzie ten klej i grunt można kupić? Chcę porównać ceny. Dzięki i pozdrawiam, Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boorg 25.01.2007 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Nie znam tego kleju ale do egzotyków nadaje się jak najbardziej. Tu masz blat techniczny na stronie producenta: http://www.adesiv.it/servlet/SrvInvoker?template=16&lang=en&idlinea=2&idslinea=&id=19 A jak chcesz go szukać w polskich sklepach to pisz e-maila do fabryki. P.S. Porównywalny klej to MAXIMUS PU-501 (koszt netto 16,00 zł/kg). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubac 25.01.2007 00:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Nie znam tego kleju ale do egzotyków nadaje się jak najbardziej. Tu masz blat techniczny na stronie producenta: http://www.adesiv.it/servlet/SrvInvoker?template=16&lang=en&idlinea=2&idslinea=&id=19 A jak chcesz go szukać w polskich sklepach to pisz e-maila do fabryki. P.S. Porównywalny klej to MAXIMUS PU-501 (koszt netto 16,00 zł/kg). Hej, Dzięki, na stronie producenta już byłem, tylko zdziwiło mnie to, że nigdzie na polskich stronach nie znalazłem info ani o jednym ani o drugim. Zastanawiam się, czy u nas ktoś tego używa... Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 28.01.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 a czy to nie jest przypadkiem zwykły klej izoprenowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boorg 28.01.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 a czy to nie jest przypadkiem zwykły klej izoprenowy? Czytać, czytać, wystarczy kliknąć na link i poczytać. ...Epoxy-polyurethane adhesive... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts