Majka 29.01.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 stokrotne dzięki. Ja tam przeboje miałam, a Wy tutaj beze mnie sie bawiliście i to na dwóch forumach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.01.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 stokrotne dzięki. Ja tam przeboje miałam, a Wy tutaj beze mnie sie bawiliście i to na dwóch forumach Masz racje, pierwsza wojna miedzy forumowa za nami, zjednoczonone siły muratora zmiotły w proch niedobitki przeciwnika :D a tak na serio, to było niestety żałosne pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 29.01.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Majka - ale miałaś 'rewelacje' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.02.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Majka dopiero zajrzalam . Spoznione najlepsze zyczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.02.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Majka dopiero zajrzalam . Spoznione najlepsze zyczenia ale przed imieninami się wyrobiłaś. Mam w sierpniu stokrotne dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.02.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Sierpien dobry jest na imprezy , bo mozna przy ognisku posiedziec i nawet jak sie zasnie na podworku to nie da rady zamarznac. To sie juz wpraszam , a co w barku masz? Mamy ze 3 godziny drogi do Ciebie to spragnione bedziem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.02.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 duzo w barku mam, ale pewnie sie wypije wcześniej. Zaopatrzym barek na czas, bez obawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts