kbab 24.02.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 re Barbossa "chodziło mi o ścianę" nie napisałeś co jej brakuje??? Moim zdaniem jest wszystko ok!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 25.02.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 za cieplo... za goraco ja mam 12 stopni... szkoda pompowac tyle ciepla na garaz... ja mam kaloryfery i sa tak ustawione ze trzymam caly czas ta temp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalmichna 11.07.2017 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Trochę odgrzebię temat. U mnie sytuacja wygląda nieco inaczej. Mieszkanie w budynku wielorodzinnym, 24 stanowiska w garażu. W okolicy mojego miejsca parkingowego jest zainstalowany duży wentylator z żabki która znajduje się powyżej. W związku z tym temperatura jaką wskazuje samochód to ok 30 stopni! Nie ma mowy żeby zejść i cokolwiek robić przy samochodzie bo ciężko jest wytrzymać. Nie ma może jakiegoś przepisu mówiącego o max. temp. w garażach podziemnych? Coś szukałem, ale znalazłem jedynie przepisy przeciwpożarowe i wentylacyjne, a nie potrafię ich zinterpretować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hulio 07.11.2019 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2019 To ja też trochę podgrzeje. Garaż w bryle budynku temperatura zadana w nim 16 stopni w taniej taryfie daje 18 stopni. Nad garażem sypialnia i temperatura w sypialni w porównaniu do innych pomieszczeń jest niższa o 1 stopień. Pytania do was :1. Obniżyć jeszcze temp ? W sumie po co grzać tak garaż, myślę by zejść na stałe na 12 stopni.2. Czy ma sens dawanie styropianu na sufit garażu by wyrównać temperaturę sypialni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redbox 07.11.2019 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2019 To ja też trochę podgrzeje. Garaż w bryle budynku temperatura zadana w nim 16 stopni w taniej taryfie daje 18 stopni. Nad garażem sypialnia i temperatura w sypialni w porównaniu do innych pomieszczeń jest niższa o 1 stopień. Pytania do was : 1. Obniżyć jeszcze temp ? W sumie po co grzać tak garaż, myślę by zejść na stałe na 12 stopni. 2. Czy ma sens dawanie styropianu na sufit garażu by wyrównać temperaturę sypialni ? ja dałem styr na sufit i sytuacja sie poprawiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts