ESKIMOS 25.01.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 A propos - mam zamiar zostać instruktorem jazdy Robota niezwykle stresująca. .......i niezadobrze płatna. Ale jak czujesz powołanie........powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 25.01.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Robota niezwykle stresująca. czy ja wiem...stresowałam się jako kursantka i zawsze chciałam się znaleźć na miejscu instruktora ..i niezadobrze płatna. a to juz zależy dla kogo - jako druga pensja w domu zawsze się przyda Ale jak czujesz powołanie........powodzenia. powołanie, nie powołanie ale coś robić trzeba - siedzę w domu i wymyślam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.01.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 http://www.break.com/index/woman_flips_car_on_gate.html Nie wiem, jak ona to zrobiła iii tam... amatorka nie przylozyla sie nalezycie zrobilabym to 100 razy lepiej i bj. malowniczo i z wiekszym hukiem ps. najpierw uratowali torebke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cisza1 25.01.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 hm... nie dobrze... a moja zona wlasnie zdala prawo jazdy... wczesniej oblala 2 razy na luku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 25.01.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 hm... nie dobrze... a moja zona wlasnie zdala prawo jazdy... wczesniej oblala 2 razy na luku No fakt.....niedobrze. Może ogłaszaj jakoś w lokalnej prasie czy radiu kiedy ma zwyczaj..........wyjeżdżać na ulicę i jaką trasą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 25.01.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Oj, obawiam się, że więcej żon właśnie zdało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cisza1 25.01.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Może ogłaszaj jakoś w lokalnej prasie czy radiu kiedy ma zwyczaj..........wyjeżdżać na ulicę i jaką trasą! spokojnie... u nas w malzenstwie jest sprawiedliwy podzial obowiazkow... ja jestem auto - manager a zona - wszystko inne - manager Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.01.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Śnieg sypie, a mi żonka na egzamin w poniedziałek idzie Dobrze, że to tylko testy Praktyczny? Nawet nie myślę (szkoda włosów ) Może do tego czasu śnieg zniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 27.01.2007 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Panie za kierownicą są O.K.Byle by nie poprawiały szminki w czasie jazdy.Albo nie rozmawiały z pasażerem patrząc na niego.Moja córunia jeździ b.dobrze.Zawsze daję jej autko jak potrzebuje.Im więcej będzie jeździć tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.01.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 http://www.break.com/index/woman_flips_car_on_gate.html Nie wiem, jak ona to zrobiła Fajny temat ziomalko.Właśnie jade do Lublina na zakupy i za fajerką będzie siedzieć moja corcia ktora jest świeżuchna ale zajefajnie odważna i chce się zmierzyć z drogami w śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 27.01.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 A mnie budowa zmusiła do poczynienia dużych postępów, choć miszczem kierownicy w dalszym ciągu nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.01.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Mnie najbardziej rozbrajają kobitki co za kółkiem poprawiają makijaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.01.2007 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Mnie najbardziej rozbrajają kobitki co za kółkiem poprawiają makijaż To jeszcze nic Kiedyś latem widziałam jak kobitka miała golarkę i depilowała się pod pachami W czasie jazdy ofkors . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 27.01.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Jak pod pachami to OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.01.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Jak pod pachami to OK Może nie tylko , jechała dość szybko i tyle zdążyłam zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.01.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Jak pod pachami to OK Ciekawe jakiego płynu po goleniu używa?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 27.01.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 A jadący za mną facet dłubał w nosie. Inny na światłach rozkładal sobie na kierownicy gazetę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.01.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 A co miał biedny zrobić jak pewnie katarek miał?!I zapewne do lekarza się spieszył?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 28.01.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.01.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Co znaczy jedna, mała, zielona kuleczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts