Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zdjęcia rodem z tajemniczego ogrodu

Recommended Posts

Mam następujący problem: w zeszłym roku zaczęłam zagospodarowywać działkę po budowie. Na razie mamy założony trawnik, rabatę bylinowo-iglakową która ulegnie w tym roku powiększeniu. Marzeniem mojego męża jest wybudowanie takiego "starego" rozwalającego się murka, a moim żeby mieć w ogrodzie małą kaskadę połączoną z oczkiem wodnym. Czy macie może zdjęcia takich obiektów, albo jakieś sugestie jak to sensownie połączyć, aby nie powstał chaotyczny ogród. Boję się efektu który uzyskała moją sąsiadka, w trakcie zagospodarowywania ogród był piękny, potem zaczęłą "upiększać" go a to stylizowaną na murzyńska chatą obok której dumnie pręży się utrzymany w stylu naiwnym rybak. W tle natomiast jest supernowoczesny grill i oczko wodne. Jednym słowem nic do niczego nie pasuje, totalny chaos i dżungla sadzonych obojętnie gdzie i jak roślin. Pomóżcie mi uniknąć efektu przypadkowości.

Najlepiej zleć wykonanie projektu ogrodu fachowcom.

Unikniesz błedów sąsiadki.

Inspirować sie za pomocą zdjeć oczywiscie można ,

ale bezkrytyczne przenoszenie tego do własnego ogrodu niekoniecznie da dobry efekt

Uniknąć efektu przypadkowości za pomocą rad raczej sie nieda.

Zdjęcia ,bardzo prosze.

http://www.alltheweb.com/search?cat=img&cs=utf8&rys=0&itag=crv&q=pond+garden&o=12