cora 25.01.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Temat rzeka, ale chyba najprzyjemniejszy. Napewno są w waszych domach i mieszkaniach takie rzeczy, miejsca, zakamarki, meble, z których jesteście wyjątkowo dumni a goście na ich widok nie mogą wyjść z zachwytu... I własnie o to chciałabym Was zapytać: na widok czego w waszych domach goście reagują krótko, acz treściwie "WOW!!!!" ? Co najbardziej podoba się w Waszych wnętrzach odwiedzającym? Możecie chwalić się tutaj do woli, a przy okazji podzielić się super rozwiązaniami z innymi forumowiczami Zdjęcia wyjątkowo mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 25.01.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 W moim - duże przeszklenie- 4x2 + widok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojave 25.01.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 przede wszystkim miejsce i rozciagające się wokól widoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 25.01.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 A w naszym to jak żona zrobi dobrą kolację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 25.01.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 naszym gościom najbardziej podoba się ogromniaste lustro na całą ścianę w naszej sypialni, robią fajne minki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 25.01.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 "WOW!!!!" ? To u mnie: - na Kobietach - również przesuwne okno salonu ok. 4,60 x 2,40 - na facetach - barek (zawartość) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 25.01.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 - na facetach - barek (zawartość) Pozytywne, czy negatywne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojave 25.01.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 "WOW!!!!" ? To u mnie: - na Kobietach - również przesuwne okno salonu ok. 4,60 x 2,40 - na facetach - barek (zawartość) jak na Eskimosa przystalo, zawartość barku dobrze schłodzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 25.01.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 W moim - duże przeszklenie- 4x2 + widok. +przestrzeń +chyba ogólny klimat i odczucie komfortu -ochom i achom nie bardzo ufam wiele razy byłam świadkiem (u innych) wersji oficjalnej (och jakie fajne zasłonki - gdzie kupiłaś? ) i zakulisowej (boże - a widziałeś/aś te żałosne zasłonki - zgroza!) A to Polska właśnie! Zreszta Hameryka podobna... wiem że starszych gości (przede wszystkim ich) ZATYKA szarooliwkowy kolor ścian w kuchni szarobrązowy gabinet i pokój syna - mam z tego niezłą zabawę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 25.01.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 - na facetach - barek (zawartość) Pozytywne, czy negatywne? Tego dnia - pozytywne. Następnego - negatywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 25.01.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Na ten moment - sam fakt ze dom stoi I że taki duży, można pochodzić, pozwiedzać (jak muzeum) I widok z okien+flora i fauna w poblizu domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 25.01.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 "WOW!!!!" ? To u mnie: - na Kobietach - również przesuwne okno salonu ok. 4,60 x 2,40 - na facetach - barek (zawartość) jak na Eskimosa przystalo, zawartość barku dobrze schłodzona i I Z LODEM.......I Z LODEM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 25.01.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 u nas łazienka, kuchnia, schody ......otwarta przestrzen domu, duuze okna, kolor okien, ogrodzenie... ale jak jest na prawde któż to wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 25.01.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 ... Co najbardziej podoba się w Waszych wnętrzach odwiedzającym? ... Moja zona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 25.01.2007 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Na ten moment - sam fakt ze dom stoi I że taki duży, można pochodzić, pozwiedzać (jak muzeum) Oooo. To tak jak u mnie. A poza tym jeszcze ogień w kominku, choć sam wkład jeszcze niezabudowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.01.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 u mnie na razie tylko ja robię WOW - na widok mojego kibla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 26.01.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Jeszcze do nie dawna bylo tak: "O, a gdzie macie telewizor?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 26.01.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Jeszcze do nie dawna bylo tak: "O, a gdzie macie telewizor?" Potwierdzam - nie ma go u nas w salunie-ani w sypialni- ani w pokojach dzieci- ani w kuchni- ani w wc- No dobra - stoi taki - niestosownie mały i nienowoczesny- w kącie - w gabinecie... To zabawne- goście wchodza do salunu (głównego pomieszczenia w domu) - a tu brak najważniejszego sprzetu w życiu człowieka - takie to de mode- a fuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 26.01.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 u mnie na razie tylko ja robię WOW - na widok mojego kibla Wklej zdjęcie, moze tez zrobimy WOW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cora 26.01.2007 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Hmm...widzę, że tutaj sami skromni ludzie bywają bo nikt nie chce się niczym pochwalic i pokazac innym. A miałam nadzieję, że zobaczymy może jakieś fajne łóżko, super garderobę albo nietypowe lustro...cokolwiek, zebyśmy też mogli spojrzec i powiedziec WOW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts