Adar 26.01.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 MY JESZCZE DOMKU NIE MAMY, ALE WSZYSTKIM ŻUCHWA SIĘ UCHYLA JAK MÓWIMY ZE SIĘ BUDUJEMY (NO BO ZA CO??, KREDYT NA CAŁE ŻYCIE??) NO ALE SIE ŹDZIWIĄ JAK NA NAM SIĘ UDA ... SPŁACIĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cora 26.01.2007 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 I tak trzymac, Adar!! Na pewno dacie radę, a ze na kredyt - i co z tego:) GRATULUJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 26.01.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 U mnie mówią: "Wow!, toż to w polu ten wasz dom stoi!" (zwłaszcza mój ojciec nie może sobie z tą myślą poradzić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 26.01.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 U mnie mówią: "Wow!, toż to w polu ten wasz dom stoi!" (zwłaszcza mój ojciec nie może sobie z tą myślą poradzić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 26.01.2007 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 U mnie mówią: "Wow!, toż to w polu ten wasz dom stoi!" (zwłaszcza mój ojciec nie może sobie z tą myślą poradzić ) Też tak staram się reagować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 27.01.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Wielkośc salonu - razem z kuchnią mamy 50 m2 open spejsui taras - pod dachem 25 m, w sumie 45 mreszta nie robi wrażenia bo dom nieurządzony ... Wrażenie (często negatywne) robi to że w domu nie mamy zasłonek, firanek, pierdółek, i że ściany mamy pomalowane na szaro a kanapa plus fotele są w kolorze krwistej czerwieni - mówią że wygląda to jak w hmm.. domu publicznym ... hmmm może trochę ...Nawet krzesła kupiliśmy szare, a na podłodze w salonie mamy szarą podłogę która wygląda jakby jej nie było bo przypomina kamień albo beton ... Jak kupimy lampy i obudujemy kominek to będzie dopiero robić wrażenie bo na razie wygląda tak sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 27.01.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 U mnie mówią: "Wow!, toż to w polu ten wasz dom stoi!" ... U mnie na to mówią "wygwizdowo" Ale to chyba zawiść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 27.01.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 u mnie domu jeszcze nie ma, ale na hasło, że działka ma 13,5 m szerokości: - rany, to w tramwaju/kręgielni/pociągu/kurniku* będziecie mieszkać!!!! ale jak widzą projekt (jednak się da coś zaprojektować!!!) i dowiadują się, ile ta działka kosztowała to im żal d... ściska )))))) * niepotrzebne skreślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotograf 27.01.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 I własnie o to chciałabym Was zapytać: na widok czego w waszych domach goście reagują krótko, acz treściwie "WOW!!!!" ? nie u mnie ale WOW można zrobić: http://jplsoftware.com/sundari/sundari2/an/stene_nadpis.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.01.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 WOW No cudne są . Szkoda, że nie moje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotograf 27.01.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 WOW No cudne są . Szkoda, że nie moje . ja jednego w maju odbieram Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.01.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 To są Mastify?Zazdroszczę Ci - przepiękne psy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotograf 27.01.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 To są Mastify? Zazdroszczę Ci - przepiękne psy. mastify tybetańskie niezwykle mądre, spokojne, bezzapachowe Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 27.01.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Na naszych gościach największe wrażenie robi kasa, którą teoretycznie wg nich na ten dom wydaliśmy. Pewnie po cichu przeliczają,ile to wszystko mogło kosztować, mimo że dom nieduży i nie do przesady cudny, bo urządzaliśmy go sami, wg własnych upodobań, bez udziału architektów wnętrz. Ale czasami jak, pomyślę, ile wydaliśmy na ten dom, to sama się dziwię skąd wzieliśmy tyle pieniążków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.01.2007 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 A na naszych znajomych najwieksze wrazenie robia widoki za oknem. http://i14.tinypic.com/2dils1y.jpghttp://i3.tinypic.com/2mn5ggi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 28.01.2007 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Gdy zobaczą działkę. Gdy zobaczą widoki. Gdy zobaczyli wykopane tysiąc m3 ziemi. Gdy zobaczyli stan zerowy (350m2 piwnicy) Gdy pokazuję projekt. Gdy mówię ile powierzchni będzie miał dom. () ... Tak naprawdę to wszyscy reagują na tę budowę opadem szczęki i najczęściej pukają się w głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 28.01.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Widok za oknem przepiękny, ja, niestety, takich nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 28.01.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 WOW No cudne są . Szkoda, że nie moje . ja jednego w maju odbieram Pozdrawiam można wiedzieć z jakiej hodowli, bo my z Mielna k. Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OczkoM 31.01.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Ged - choc ja nie buduje takiego pieknego i okazalego domku jak Ty ale nasi znajomi podobnie reaguja. Powiedzielismy znajomym o naszym zamiarze budowy domy, gdy mielismy kupiona dzialke, projekt i szukalismy wykonawcy zeby uniknac takich zachowan. Uniknelismy na .... troche Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 31.01.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Ged - choc ja nie buduje takiego pieknego i okazalego domku jak Ty ale nasi znajomi podobnie reaguja. Powiedzielismy znajomym o naszym zamiarze budowy domy, gdy mielismy kupiona dzialke, projekt i szukalismy wykonawcy zeby uniknac takich zachowan. Uniknelismy na .... troche Pzdr Witam Poczekaj ,poczekaj jak skończysz to znajomi sami zaczną szukać działki . U mnie tak było jak zaczynałem .Goła działka ,wokół pola ,żadnych sąsiadów . Teraz kiedy sąsiedzi wybudowali już domy i mój już stoi ,drzewka gdzie niegdzie posadzone ,trawka się zieleni ,cisza spokój ,jest gdzie pogrillować to znajomi sami zagadują czy ktoś w pobliżu nie sprzedaje działki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts