JAM 25.01.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Witam serdecznie, czy mogę prosić Was o małe wsparcie, jestem na etapie montażu w łazience o wymiarach 2 x 1,5 wykonanej w drewnie w domku letniskowym:- kabiny prysznicowej wolnostojącej z brodzikiem- ubikacji- zlewu- bojlera 50 litrów- do tego zakopanie szamba (zbiornika 1,5 x 1,5)i doprowadzenie rury 10 metrów do domku.W projekcie mam 3 przejścia w podłodze do głównej nitki do szamba. Domek jest letniskowy, wykonany z mini-bala. woda ze studni doprowadzona jest do budynku.Jestem wdzięczna dla tych którzy pomogą mi wycenić robociznę , bo materiał cały po mojej stronie. Pozdrawiam JAM Joanna PS. Służę pomocą jeśli chodzi o wykonanie studni głębinowej (opisałam już moje doświadczenie w dziale wycen - temat studnia wiercona) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts