adamus99 25.01.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Witam serdecznie, Mam pytanie i jednoczesnie prośbe o wyjaśnienie, Moja działka położona jest na terenie określonym w planie zagospodarowania jako : mieszkalno-letniskowy. Jednym z warunków określających ten teren jest warunek : projekt zabudowy letniskowej. Co w takim przypadku mogę tam wybudować , czy jedynie mały domek letniskowy ? czy moze całoroczny dom jednorodzinny? Dziękuje za wszelkie reakcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viktoria271199 25.01.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 mamy podobny zapis, i w gmnie powiedziano nam ze to nie zalezy od MPZP tylko od rodzaju domu, czy spelnia normy domu calorocznego czy nie.oczywiscie jesli zachowasz wysokosc, % powierzchni zabudowy, itd. pozdrawiamhttp://www.wyciagi-budowlane.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts