marcin-jogo 18.03.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Nie rabat a cena. Rachunku z rabatem nie oprawię w ramkę i na ścianę sobie nie powieszę Ale to nie wątek o rabatach Nie ale za cenę jaką podajesz można mieć tynk Gipsowy też w Warszawie A co do rejonu to jest taka sprawa że są miejsca gdzie się dużo buduje a zasada jest taka że jak są barany trzeba je strzyc A co do ludzi to jednemu wystarczy $$$ a drugiemu mniej$$$ i tu Region ma trochę do rzeczy ponieważ są różne koszta utrzymania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartek super 24.03.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 jezeli chodzi oto ze ktos robi tynki 15 lat to jest szef a i tak go wogule niema na budowie a ludzi zmienia jak rekawiczki Wiec nie prubujcie sie lapac na takie reklamy Ja sie zlapalem i mi teraz odpadajom tynki Sciany nie zostaly wogule za gryntowane ani umyte a jak wieszalem szafki kuhene i popatrzylem na poziomicy to zlapalem sie za glowe Pewnie fachowcy niezle drinkowal sobie podczas roboty TAK wlasie byla moja ekipa z LEsnicy woj.oplskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pion999 06.10.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Jak ktoś kiedyś trafi na tynkarza - Stanisław Staniszewski - to radzę unikać jak ognia. Partacz nie z tej ziemi, a do tego naciągacz i złodziej. UNIKAĆ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edik1 01.05.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 częstochowa 23złmkw. ale ostrzegam przed panem Wrona Antonii ----z dala od niego - nieuczciwie , partacz , wszystko pęka , dziury przy oknach itd. , naciąga metry !!!ostrzegam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts