diablica102 25.01.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 zupełnie nie wiem jaką mam zrobić wysokośc szafek w kuchni tzn kuchnia ma 270 cm wysokości, na jednej scianie bedzie wysoka zabudowa i właśnie robi sie to do samego sufitu czy niżej Bardzo Was prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 26.01.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Ja będę mieć opuszczony sufit tylko nad meblami to wysokości 2,30m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margie 26.01.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 standardowa wysokosc slupkow to 233 -240cm ( lacznie z cokolem). Mzez oczywiscie zamowic wyzsze, ale poozstaje pytanie dot wygody korzystania z szafke tak wysoko wiszacych. No i trzeba pamietac o pozostawieniu jakiegos dystansu od gory, bo sie drzwi nie otworza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bezele 26.01.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Zalezy na jaki standard patrzysz Słupki na ogół maja 204 cm dł +cokół Czyli tak liczac od dołu załózmy ze cokół ma 10 cm +72 cm korpusy +4 cm blat + 56 cm pomiedzy szafka górna a blatem (taka standardowa wys)+ 72 cm korpusy szafek wiszacych .Wyzej mozna zrobic ,ale bedzie problem dostania sie do górnej półki w szafce wiszącej,no chyba że ktos jest koszykarzem lub korzysta z podstawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diablica102 26.01.2007 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 tak własnie mysłałam ze 240 to maxymalna wysokość dzieki za podpowiedź, pewnie stolarz powiedziałby mi jak jest najlepiej ale wole zasiegnac opini innych uzytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts