margie 26.01.2007 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Czyli wyprzedzilam trendy to własnie - czy musi być trendy? To ze wyprzezilam trendy nie oznaczalo mojego balwochwalczego stosunku do bycia trendy:)) Jezeli je wyprzedzam, to nie bylo moim zamierzeniem ich nasladowanie:) To troche tak, jakbym wyczula rynek i sytuacje:) czesto tak mam, ze cos wymysle, a potem sie okazuje ze ktos gdzies juz cos takiego zrobil:( Tak bylo zmoja szafka w pzredpokoju: wymyslilam sobie eklektyczny zart: na bazie rokokowego lozka ( kazalam pozlocic) postawilam dosc przasna, debowa szafke, zupelnie prosta. No i zamowilam. 2 miesiace po zamowieniu, jeszcze jej nie mialam, otwieram ci ja jakis magazyn wnetrzarski i co widze? Ze jakis cudzoziemiec zaprojektowal identyczna w wyrazie komode.... Tyle, ze zlocenie azurowe, wybitnie barokowe a gora chyba zebrano.. ale idea ta sama:0 No i co ja mam powiedziec? No fakt, w takim ukladzie szafka trendy, ale... nie do konca, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 26.01.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Margie - powiedzmy sobie szczerze - barok w zagranicznych pismach wnętrzarskich pojawił się kilka lat tamu - w branżowych polskich jakieś 2,1,5-ra roku temu. Trend sie rozprzestrzeniał w naszych i projektantów umysłach i tak trafiał niesmiało do innych pism od Dobre Wnętrze, Dom i Wnetrze po inne Oliwie i Dobre Chwile... i trafiły do supermarketów (widziałam w Obi kilka barokowo-plastikowych żyrandoli) Jeśli jednak faktycznie wyczułas "trend" "rokkokowy" bez sugestii medialnych - gratuluję - może wyczujesz kolejne i zrobisz na tym ogromne pieniądze - czego i sobię i innym Forumowiczom niniejszym życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.01.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Meble kuchenne strasznie sterylne, brrr, jak w labolatorium, te krzesła też maksimum udziwnione. Zdecydowanie wolę wnętrza bardziej klasyczne, ale oczywiście w swoim mieszkaniu to Ty masz się dobrze czuć.Za to podoba mi się sypialnia (no, może wolałabym trochę jaśniejsze kolory na ścianach, te sprawiają wrażenie ponurych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 30.01.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Napewno jest w tym jakiś celowy artyzm. Choć muszę szczerze przyznać - zupełnie nie dla mnie... Za sterylnie. Popartowo. Plastikowo. ale co sie komu podoba.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 30.01.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 najbardziej podoba mi sie sypialnia ale pytanie mam zupelnie z innej beczki czy wygodna jest taka plytka wyspa w kuchni jesli znajduje sie na niej plyta ceramiczna? czy w czasie gotowania (a przede wszystkim smazenia ) bardzo brudzi sie podloga po drugiej stronie takiej wyspy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margie 31.01.2007 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Nie, nie brudzi sie. Ani przed wyspa, ani za:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asana 25.02.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Bardzo podoba mi sie Twoje mieszkanie, nawet te elementy, których pewnie nie zaakcceptowalabym we wlasnym wnetrzu! Kuchnia zapiera dech! Czy jest otwarta na salon? Czy to tylko aneks jadalny? Jesli jest otwarta na salon to ciekawa jestem jak dokonalas "fuzji" kuchenno-salonowej..? Czy jest tam jakies oswietlenie sufitowe? I co jest na podlodze, bo nie za bardzo widac? Lampa w sypialni - piekna... I jeszcze jedno pytanie i prosba jednoczesnie - napisalas, ze w lazience mamy sa turkusowe plytki.. Czy moglabys powiedziec jakie? Jestem na etapie poszukiwan turkusu do lazienki, a w sklepach tego koloru nie wiele.. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 04.11.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Bardzo podoba mi się mieszkanie do którego notabene przyciągnęły mnie szklane drzwi (zdjęcia zamieszczone w innym wątku) których tu akurat nie widzę… Możesz powiedzieć jak były robione i ile kosztowała Cię jedna para? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts