Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Australijskie budowanie - Wiki i Wojtek - komentarze

Recommended Posts

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 74
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 3 weeks później...

Witam Cię serdecznie Wictorio :) Dopiero tu trafiłam. :oops:

Bardzo mnie zaintereosowała Twoja budowa, technologia jakże inna od europejskiej. Jak patrzyłam na konstrukcję Twojego domu... to musze się przyznać... zastanawiałam się jak solidne są te domy. Bo wiesz w typowo polskim przekonaniu ...to domu musi być murowany ... a tu nagle widze taką lekką konstrukcje.

Myśle, że Twój dziennik wskazuje na wiele ciekawych spraw. Fajnie, że piszesz :) :) :)

Jestem ciekawa jak wykończysz sobie w środku, czy będą to wnętrza oddające klimat kraju w którym mieszkasz, czy bardziej europesjki a ściślej mówiąc polski.

Proszę pisz częściej i wklejaj fotki :) :) :)

Teraz będę tu często zaglądąć :)

• 4 weeks później...

Witaj Wiktorio. Tak po cichutku podczytywałam sobie o Waszym domku już od od jakiegoś czasu i trzymałam kciuki. Cieszę się, że tak fajnie to idzie :D Gratuluję postępów i czekam na wpis "Już mieszkamy!!!" 8)

A gdybym tak cichutko poprosiła o troszkę więcej zdjęć widoczków :oops: Australia zawsze była moją "Ziemią Obiecaną" ale niestety nie zdobytą :cry: I chyba pozostanie tylko w sferze marzeń.

Pozdrawiam :lol:

• 2 weeks później...

Witaj Wiktorio!!!

Właśnie jestem po lekturze Twojego dzienniczka.

Widzę, że świetnie sobie radzicie ze wszystkim. Należą się Wam GRATULACJE!!! Trzymajcie tak dalej.

A swoją drogą to nie mogę się nadziwić, ani nawet napatrzeć na całą konstrukcję i ogólnie technologię. Zdaję sobie oczywiście sprawę, że klimat i inne uwarunkowania przemawiają u nas za murowanymi domami, a u Was np. za drewnianymi ale mimo wszystko. Z ta większą przyjemnością będę śledziła Wasz dzienniczek. Mam nadzieję, że jak się wprowadzicie to nie zaprzestaniecie prowadzenia dzienniczka.

Pozdrawiam gorąco :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S. Czekamy na kolejne fotki

• 4 months później...

widzę że dawno już tu nie zaglądałaś.. dodaj proszę jakieś nowe zdjęcia, daj znać jak poszły dalej prace, bo jestem ciekawa australijskiego wnętrza :)

chyba że w urządzaniu wróciłaś do korzeni? ;)

australia, szczególnie melbourne fascynuje mnie i marzy mi się odkąd skończyłam jakieś 9 lat...

pozdrawiam serdecznie :)

• 2 months później...

Dziekuje za zainteresowanie i przepraszam, ze delikatnie mowiac zignorowalam Wasze ponaglenia. Juz na innym forum kolega dal mi cynk, ze tu czekaja na mnie upomnienia ;)

Na razie wrzucilam do galerii glownie zdjecia budowlane, ale niebawem doloze troche widokow z Victorii - stanu, w ktorym mieszkamy, gdyby ktos mial ochote :)

Pozdrawiam wszystkich :)