tosinek 08.06.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 No to gdzie te zdjęcia??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiktoria 23.06.2007 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Juz (?) sa, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 04.07.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Są i to super! Bardzo mi się podoba to trójkątne okno, w ogóle przestronnie będzie u Was. I pies się pojawił najgorsza robota już chyba za Wami, ja na tym etapie już się nie mogłam doczekać kiedy glazurnik wszystko skończy i będę się mogła wprowadzić... Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 27.07.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Ale się u was zmieniło, jak tak dalej pójdzie to będzie wirtualna prywatka, tylko miśków koala i kangurów brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 14.08.2007 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Witam Cię serdecznie Wictorio Dopiero tu trafiłam. Bardzo mnie zaintereosowała Twoja budowa, technologia jakże inna od europejskiej. Jak patrzyłam na konstrukcję Twojego domu... to musze się przyznać... zastanawiałam się jak solidne są te domy. Bo wiesz w typowo polskim przekonaniu ...to domu musi być murowany ... a tu nagle widze taką lekką konstrukcje. Myśle, że Twój dziennik wskazuje na wiele ciekawych spraw. Fajnie, że piszesz Jestem ciekawa jak wykończysz sobie w środku, czy będą to wnętrza oddające klimat kraju w którym mieszkasz, czy bardziej europesjki a ściślej mówiąc polski. Proszę pisz częściej i wklejaj fotki Teraz będę tu często zaglądąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiktoria 08.09.2007 23:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Mialam klopoty z komputerem - jeden padl, a na drugim nie moglam sie zalogowac, zmiana hasla nie dziala, ale juz ok Tylko teraz tyle zaleglosci... Jeszcze sie nie wprowadzilismy, ale juz lada dzien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 09.09.2007 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Uff a ja już myślałam, że CIę miśki Koala porywały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.09.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Witaj Wiktorio. Tak po cichutku podczytywałam sobie o Waszym domku już od od jakiegoś czasu i trzymałam kciuki. Cieszę się, że tak fajnie to idzie Gratuluję postępów i czekam na wpis "Już mieszkamy!!!" A gdybym tak cichutko poprosiła o troszkę więcej zdjęć widoczków Australia zawsze była moją "Ziemią Obiecaną" ale niestety nie zdobytą I chyba pozostanie tylko w sferze marzeń. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiktoria 21.09.2007 01:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Jak juz pisalam w watku glownym - cierpliwosci, a beda i zdjecia budowlane i australijskie Bardzo mi milo, ze mam "swoich" czytelnikow. Pozdrawiam serdecznie wszystkich czytaczy ujawnionych i nieujawnionych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata27 21.09.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Witaj Wiktorio!!! Właśnie jestem po lekturze Twojego dzienniczka. Widzę, że świetnie sobie radzicie ze wszystkim. Należą się Wam GRATULACJE!!! Trzymajcie tak dalej. A swoją drogą to nie mogę się nadziwić, ani nawet napatrzeć na całą konstrukcję i ogólnie technologię. Zdaję sobie oczywiście sprawę, że klimat i inne uwarunkowania przemawiają u nas za murowanymi domami, a u Was np. za drewnianymi ale mimo wszystko. Z ta większą przyjemnością będę śledziła Wasz dzienniczek. Mam nadzieję, że jak się wprowadzicie to nie zaprzestaniecie prowadzenia dzienniczka. Pozdrawiam gorąco P.S. Czekamy na kolejne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noirpoulet 05.02.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 widzę że dawno już tu nie zaglądałaś.. dodaj proszę jakieś nowe zdjęcia, daj znać jak poszły dalej prace, bo jestem ciekawa australijskiego wnętrza chyba że w urządzaniu wróciłaś do korzeni? australia, szczególnie melbourne fascynuje mnie i marzy mi się odkąd skończyłam jakieś 9 lat... pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 06.02.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Wiktorio,podejrzewam że zapomnialas o nas rozkoszując sie zamieszkiwaniem nowego domu, ale momo to prosze cię o aktualne zdjęcia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiktoria 21.04.2008 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Dziekuje za zainteresowanie i przepraszam, ze delikatnie mowiac zignorowalam Wasze ponaglenia. Juz na innym forum kolega dal mi cynk, ze tu czekaja na mnie upomnienia Na razie wrzucilam do galerii glownie zdjecia budowlane, ale niebawem doloze troche widokow z Victorii - stanu, w ktorym mieszkamy, gdyby ktos mial ochote Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.04.2008 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 a ja mam ochotę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiktoria 28.04.2008 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Dorzucilam troche zdjec z AU, jeszcze troche ich czeka Moje to poprostu zapis wycieczek, jak chcesz poogladac profesjolne galerie naszego kolegi i naczelnego fotografa to tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts