andy_n 25.01.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Czy ktoś może taki dom buduje lub zastanawia się na jego budową?Jakiego orientacyjnego kosztu można się spodziewać?http://www.studioatrium.pl/projekt-domu-GL-390,430,61,domy-podobne.html Co sądzicie o moim wyborze?Czekam na opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 25.01.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 krotko mowiac: osobiscie podoba mi sie styl, rowniez uklad pomieszczen. co do ceny: bez dzialki i przylaczy 350 tys i mieszkasz .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 26.01.2007 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Kwota jaką podałeś wynika z doświadczenia czy raczej z przewidywania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AldonkaS 26.01.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 te 350kPLN na dziś może braknąć (bez działki, przyłączy, papierów, podjazdów, płotu, małej architektury) - chyba że niski standard (raczej dolne strefy średniej półki i górne tej niskiej, czyli, np. o bateriach KLUDI czy GROHE, jakiś kafelkach za 60-100PLN/m2 też zapomnij) i bardzo dużo pracy własnej - moja wiedza wynika z mojego (i nie tylko) doświadczenia - budowa na górnym śląsku w dość przyzwoitej lokalizacji (to niestety podnosi cenę np. robocizny na starcie).A dopiero teraz zwróciłam uwagę że to Warszawa - to na pewno Ci braknie (doświadczenia szwagra z wykańczania mieszkania w W-wie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 27.01.2007 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 A czy znajdzie się ktoś kto zbudował taki dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts