trobe 26.01.2007 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Pytanie do użytkowników, bo wszyscy piszą, że ładne (owszem) i drogie (o, tak) ale czy cena odpowiada jaości? Konkurencja narzeka i odradza (jak zwykle?). Jak jest naprawdę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 26.01.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 ...widziałem tej firmy drzwi zewnętrzne z dębiny po 2 latach użytkowania - bez zarzutu. Ale ... spytaj się tam jakiegoś szpeca czy ramiaki skrzydła drzwi w fazie produkcji łączą na tzw kołki czy mikro wczepy i daj cynk. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 26.01.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Pytanie do użytkowników, bo wszyscy piszą, że ładne (owszem) i drogie (o, tak) ale czy cena odpowiada jaości? Konkurencja narzeka i odradza (jak zwykle?). Jak jest naprawdę? zapomniałeś dodać, że w obecnej chwili czeka się na nie 16 tygodni - u mnie to właśnie zdyskwalifikowało tego dostawcę, choć co do wzoru i ceny (o zgorozo ) byłam już przekonana na TK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 26.01.2007 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 zapomniałeś dodać, że w obecnej chwili czeka się na nie 16 tygodni - u mnie to właśnie zdyskwalifikowało tego dostawcę, choć co do wzoru i ceny (o zgorozo ) byłam już przekonana na TK Termin nie jest dla mnie problemem, mam jeszcze trochę czasu. Odstrasza mnie cena, zwłaszcza że firma dolicza kolejne % za każde inne, niż w standardzie rozwiązanie oraz nietypowe rozmiary. Dlatego chcę poznać opinie użytkowników, czy są to drzwi naprawdę dobrej jakości. Charlie, zapytam. Co lepsze? Mikrowczepy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris_r 26.01.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 A ja się zdecydowałem na DEWRO, przekonało mnie jak porównałem sobie ich wyroby z produktami PORTY np.Cordoba. Szczególnie seria NOWA przypadła mi do gustu. Z tego co się dowiedziałem od 1 lutego jest zwyżka ceny Dewro o jakieś 8%. Pochwalcie się ine udało Wam się rabatu wynegocjować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 26.01.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 ...kołki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 27.01.2007 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 A ja się zdecydowałem na DEWRO, przekonało mnie jak porównałem sobie ich wyroby z produktami PORTY np.Cordoba. Szczególnie seria NOWA przypadła mi do gustu. Z tego co się dowiedziałem od 1 lutego jest zwyżka ceny Dewro o jakieś 8%. Pochwalcie się ine udało Wam się rabatu wynegocjować? Porównuję raczej nie z Portą a z Inter Door. Czekam na wycenę, więc jestem jeszcze przed negocjacjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 27.01.2007 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 ...kołki No proszę, totalny ze mnie laik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SNCF 27.01.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadzel 27.01.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 A ja za poradą fachowców z Forum zamiast zewnętrznych drzwi metalowych ocieplanych "GERDY" kupiłem drzwi drewniane i przeklinam dzień tej decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris_r 27.01.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Inter Door był sporo droższy od Dewro, przynajmniej model który mi się podobał. Natomiast do Cordoby porównałem, aby uspokoić swoje sumienie, że wydaję taką kasę.Na razie dostałem 17%, ale nie zakończyłem jeszcze rozmów. Jutro zdecyduję z kim podpisać umowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 27.01.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Inter Door był sporo droższy od Dewro, przynajmniej model który mi się podobał. Natomiast do Cordoby porównałem, aby uspokoić swoje sumienie, że wydaję taką kasę. Na razie dostałem 17%, ale nie zakończyłem jeszcze rozmów. Jutro zdecyduję z kim podpisać umowę. Witaj Możesz napisać, ile masz skrzydeł, że dostałeś 17 %? Właśnie czekam na ich wycenę, więc taka informacja byłaby dla mnie cenna pzdr gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris_r 27.01.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 łącznie wyszło 14 skrzydeł DO TADZEL:mógłbyś napisać coś więcej. Pewnie mówisz o drzwiach zewnętrznych, a mnie ten wybór też czeka (na razie myśle o ofercie firmy VITRA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 27.01.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 A ja za poradą fachowców z Forum zamiast zewnętrznych drzwi metalowych ocieplanych "GERDY" kupiłem drzwi drewniane i przeklinam dzień tej decyzji. Dlaczego ? Co się stało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 28.01.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 łącznie wyszło 14 skrzydeł Dziękuję za odpowiedź U mnie aż 17 skrzydeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris_r 28.01.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Daj znać czy wynegocjowałaś większy rabat (oczywiście przy założeniu jeszcze "starych" cen) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 29.01.2007 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 łącznie wyszło 14 skrzydeł Dziękuję za odpowiedź U mnie aż 17 skrzydeł Dokładnie, jak u mnie. Już teraz zastanawiam się, skąd na nie wziąc kasę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris_r 29.01.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 no i zamówiłem. Większość z serii Nowa (703, 704 i 705) oraz aby ograniczyć koszty, do mniej "ważnych" pomieszczeń z serii Standard. Dałem się "naciągnąć" żonie na bezprzylgowe BF3 oraz futryny 90st. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 30.01.2007 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 no i zamówiłem. Większość z serii Nowa (703, 704 i 705) oraz aby ograniczyć koszty, do mniej "ważnych" pomieszczeń z serii Standard. Dałem się "naciągnąć" żonie na bezprzylgowe BF3 oraz futryny 90st. Na jakim rabacie ostatecznie się zatrzymałeś? W moim mieście, niestety, jest tylko jeden wyłączny dystrybutor, więc negocjacje mogą byc trudne. Na razie nadal czekam na wycenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris_r 30.01.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 urwałem na koniec 200zł na otarcie łez i mniejszą wpłatę przy zamówienu (miało być 30%). Niestety proste porównywanie ofert na konkretne modele nie było możliwe, gdyż dystrybutorzy różnie liczyli sobie cenę wyjściową (nie chcieli udostępnić mi oficjalny cennik Dewro). Dlatego oferty traktowałem całościowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts