Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

drzwi Dewro - co z jakością?

Recommended Posts

Pytanie do użytkowników, bo wszyscy piszą, że ładne (owszem) i drogie (o, tak) ale czy cena odpowiada jaości?

Konkurencja narzeka i odradza (jak zwykle?). Jak jest naprawdę?

zapomniałeś dodać, że w obecnej chwili czeka się na nie 16 tygodni - u mnie to właśnie zdyskwalifikowało tego dostawcę, choć co do wzoru i ceny (o zgorozo :roll: ) byłam już przekonana na TK

zapomniałeś dodać, że w obecnej chwili czeka się na nie 16 tygodni - u mnie to właśnie zdyskwalifikowało tego dostawcę, choć co do wzoru i ceny (o zgorozo :roll: ) byłam już przekonana na TK

Termin nie jest dla mnie problemem, mam jeszcze trochę czasu. Odstrasza mnie cena, zwłaszcza że firma dolicza kolejne % za każde inne, niż w standardzie rozwiązanie oraz nietypowe rozmiary. Dlatego chcę poznać opinie użytkowników, czy są to drzwi naprawdę dobrej jakości.

Charlie, zapytam.

Co lepsze? Mikrowczepy?

A ja się zdecydowałem na DEWRO, przekonało mnie jak porównałem sobie ich wyroby z produktami PORTY np.Cordoba. Szczególnie seria NOWA przypadła mi do gustu. Z tego co się dowiedziałem od 1 lutego jest zwyżka ceny Dewro o jakieś 8%. Pochwalcie się ine udało Wam się rabatu wynegocjować?

A ja się zdecydowałem na DEWRO, przekonało mnie jak porównałem sobie ich wyroby z produktami PORTY np.Cordoba. Szczególnie seria NOWA przypadła mi do gustu. Z tego co się dowiedziałem od 1 lutego jest zwyżka ceny Dewro o jakieś 8%. Pochwalcie się ine udało Wam się rabatu wynegocjować?

Porównuję raczej nie z Portą a z Inter Door. Czekam na wycenę, więc jestem jeszcze przed negocjacjami.

Inter Door był sporo droższy od Dewro, przynajmniej model który mi się podobał. Natomiast do Cordoby porównałem, aby uspokoić swoje sumienie, że wydaję taką kasę.

Na razie dostałem 17%, ale nie zakończyłem jeszcze rozmów. Jutro zdecyduję z kim podpisać umowę.

Witaj

Możesz napisać, ile masz skrzydeł, że dostałeś 17 %? Właśnie czekam na ich wycenę, więc taka informacja byłaby dla mnie cenna :wink:

pzdr

gośka

no i zamówiłem. Większość z serii Nowa (703, 704 i 705) oraz aby ograniczyć koszty, do mniej "ważnych" pomieszczeń z serii Standard. Dałem się "naciągnąć" żonie na bezprzylgowe BF3 oraz futryny 90st.

Na jakim rabacie ostatecznie się zatrzymałeś?

W moim mieście, niestety, jest tylko jeden wyłączny dystrybutor, więc negocjacje mogą byc trudne. Na razie nadal czekam na wycenę.

urwałem na koniec 200zł na otarcie łez i mniejszą wpłatę przy zamówienu (miało być 30%).

Niestety proste porównywanie ofert na konkretne modele nie było możliwe, gdyż dystrybutorzy różnie liczyli sobie cenę wyjściową (nie chcieli udostępnić mi oficjalny cennik Dewro). Dlatego oferty traktowałem całościowo.