trobe 30.01.2007 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 No cóż, podzielę się swoimi informacjami, kiedy dostanę ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapelusik 30.01.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Dałem się "naciągnąć" żonie na bezprzylgowe BF3 oraz futryny 90st. Nie pomyliło Ci się BF3 z BF2? A jeżeli BF3 to gdzie mocowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris_r 31.01.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Nad BF2 sie zastanawialiśmy, ale któryś z montażystów zniechącił nas do tego typu zawiasów. Wybraliśmy BF3 (takie oznaczenie funkcjonuje u dystrybutorów Dewro) takie jak na stronie http://www.dewro.pl/rozwieralne.html w pozycji "Drzwi rozwieralne bezprzylgowe chowane". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapelusik 31.01.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Ok, nie wiedziałam ze jako BF3 określane są bezprzylgowe chowane.Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 31.01.2007 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Może odezwie się ktoś, kto już użytkuje takie drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastekpred 20.06.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 A ja się zdecydowałem na DEWRO, przekonało mnie jak porównałem sobie ich wyroby z produktami PORTY np.Cordoba. Szczególnie seria NOWA przypadła mi do gustu. Z tego co się dowiedziałem od 1 lutego jest zwyżka ceny Dewro o jakieś 8%. Pochwalcie się ine udało Wam się rabatu wynegocjować? 15% a Tobie? SNCF - u jakiego dystrybutora dostałeś te 15% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastekpred 20.06.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Inter Door był sporo droższy od Dewro, przynajmniej model który mi się podobał. Natomiast do Cordoby porównałem, aby uspokoić swoje sumienie, że wydaję taką kasę. Na razie dostałem 17%, ale nie zakończyłem jeszcze rozmów. Jutro zdecyduję z kim podpisać umowę. Hejka, kris_r a kto Tobie dał te 17%. Też rozeznaję DEWRO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hollly 20.06.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Bastekpreddewro masz niedaleko więc proponuję podjechać bezpośrednio do nich:)mała wieć obok czechowic-dziedzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hose_manuel_cardinal 09.05.2016 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 Witam.Odświeżę wątek bo być może ktoś szuka drzwi wspomnianej firmy.Krótki opis mojej współpracy z w/w firmą.Zamówione dwie pary drzwi i tunel.Po 11 tygodniach czasu oczekiwania na realizację, rozpakowaniu drzwi przez montażystów...obydwa skrzydła wypaczone, jeden zawias srebrny, drugi złoty. Panowie oczywiście zabrali drzwi ze sobą.Reklamacja nr 1: po naciskach ze strony sklepu udało się zrealizować zamówienie w 5 tygodni.Montażyści rozpakowują drzwi na budowie...w jednej parze uszkodzony rant (w fabryce zrobiono w tym miejscu zaprawkę i z mokrym lakierem włożono do kartonu), w drugich drzwiach uszkodzona (prawdopodobnie w czasie transportu) ościeżnica.Reklamacja nr 2-czas trwania: 4 tygodnie.Łączny czas oczekiwania na realizację zamówienia w firmie Dewro: 20 tygodni tj.5 miesięcy. Dla przykładu drzwi zamówione na górę (DRE). Wszystko w terminie, bez uszkodzeń. Cena drzwi Dewro-3000PLN/paraDRE- 800PLN/para. Komentarz pozostawiam Czytelnikowi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajoner 22.08.2017 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 Drzwi jakościowo dobre, wykonanie uważam solidne.Dramat to serwis.Po pięciu latach spontanicznie pękła mi szyba w drzwiach wewnętrznych ,po telefonie do firmy uzyskałem informacje ze drzwi nie sa serwisowane ,jedyna opcja to zakup całego nowego skrzydła ,śmiechu warte.Musialem temat sam załatwić na miejscu.Zalosne !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feliksm690 22.08.2017 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 (edytowane) Jakość jest różna w wielu produktach, Firma ma stronę a tam kontakt. Można zadzwonić Edytowane 6 Września 2017 przez feliksm690 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts