ssaka 26.01.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 witam ..mam pytanko ..czy sa jakies przeciwskazania do tego aby plyty gk montowac w poziomie ....zawsze ..czy to w filmikach pogladowych czy tez roznego typu instruktazach plyty montowane sa pionowo ....czy jesli zamontuje je odwrotnie bedzie to wbrew sztuce budowlanej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 26.01.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Zadałem podobne pytanie doradcy technicznemu firmy Rigips jak byłem na etapie ocieplania i zabudowy skosów.Odpowiedź była - pionowo- bo płyta GK wykazuje większą wytrzymałość w pionie niż w poziomie. (chodziło o skosy). Na suficie jest to oczywiście bez znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ssaka 26.01.2007 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 dzieki za podpowiedz .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts