RoleX 26.01.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Ludzi odpowiedzialni za forum: zmieńcie czas bo nie można odczytywać na bieżąco forumowych informacji DRAMAT !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.01.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 a ustaw go sobie sam. masz taką możliwośc w profilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.01.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 a ustaw go sobie sam. masz taką możliwośc w profilu jade do pracuni i wdepłem na chwile.Może nie ma profilu,nie krzycz na niego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.01.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 a ustaw go sobie sam. masz taką możliwośc w profilu jade do pracuni i wdepłem na chwile.Może nie ma profilu,nie krzycz na niego... chyba nie widziałeś, jak krzyczę jak jestem wqrzona nie widzisz, że ja z sercem na dloni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 29.01.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Czas na forum jest źle ustawiony i to jest fakt. To, że po zarejestrowaniu można sobie to w profilu przestawic to co innego. Bo tylko po zalogowaniu można miec prawidłową godzinę. Bez logowania widzimy posty powstałe w przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RoleX 29.01.2007 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Czas na forum jest źle ustawiony i to jest fakt. To, że po zarejestrowaniu można sobie to w profilu przestawic to co innego. Bo tylko po zalogowaniu można miec prawidłową godzinę. Bez logowania widzimy posty powstałe w przyszłości i oto mi chodziło to że ja mogę sobie zmienić czas to ja wiem ale by poprawnie działało forum adminy muszą sami zmienić czas forum Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 28.10.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 ding dong to ja, forumowy budzik uprzejmie poproszę o odgórną zmianę czasu jest to istotne dla niezalogowanych a poza tym takie realistyczne a póki co, każdy sobie wskazówki ustawia sam: Profil > Preferencje > Strefa Czasowa i tam GMT + 1 hour - Berlin, Bruksela i inne fajne miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 31.03.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 ding dong to znowu ja, forumowy budzik czas przez najlbliższe pół roku WRESZCIE będzie się zgadzał a zmiana ustawień osobistych zegara polega na ustawieniu w Profil > Preferencje > Strefa Czasowa GMT + 2 hour - Kaliningrad, Poł. Afryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 01.04.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 czas przez najlbliższe pół roku WRESZCIE będzie się zgadzał ... Hurraa!! i co mi z tego, niedługo znowu wyjeżdżam na kilka miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 01.04.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 weźmiesz sobie Forum na dyskietkach i będziesz tego, no... apdejtował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 01.04.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 weźmiesz sobie Forum na dyskietkach i będziesz tego, no... apdejtował Poproszę Chucka Norrisa, to mi cały Internet nagra na dyskietkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 01.04.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Poproszę Chucka Norrisa, to mi cały Internet nagra na dyskietkę a po co na dyskietkę ? Chuck Norris Internet zgrywa ot tak, bez niczego potem Ci tylko prześle fajla teleportacją i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 26.10.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 podnoszę ding dong to ja, forumowy budzik uprzejmie poproszę o odgórną zmianę czasu jest to istotne dla niezalogowanych a poza tym takie realistyczne a póki co, każdy sobie wskazówki ustawia sam: Profil > Preferencje > Strefa Czasowa i tam GMT + 1 hour - Berlin, Bruksela i inne fajne miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 29.03.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 ding dong znów przez pół roku forumowy zegar będzie wskazywał właściwy czas zmiana ustawień osobistych zegara: Profil > Preferencje > Strefa Czasowa GMT + 2 hour - Kaliningrad, Poł. Afryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 01.04.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Może ktoś z tym czasem porządek zrobić, bo oczopląsu dostaje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 09.04.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 A nie można by było zmienić czasu na letni na serwerze? Czy w muratorze ciągle zima? Czy wszyscy forumowicze muszą przeprowadzić się do Kaliningradu na pół roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 25.10.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 ding dong i znowu zmiana - szpak dziobie bociana zmiana ustawień osobistych zegara dla strefy czasowej Polski: Profil > Preferencje > Strefa Czasowa GMT + 1 hour - Berlin, Bruksela i inne fajne miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 28.03.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 ding dong i znowu zmiana na Forum jest już ustawiony właściwy czas, tzn. na chwile obecną 13:48 a dla każdego użytkownika - zmiana ustawień osobistych zegara: Profil > Preferencje > Strefa Czasowa GMT + 2 hour - Kaliningrad, Poł. Afryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts