zenek_akcent 26.01.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 czy ktoś moze stosował takie "cudo" do czyszczenia kominka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 26.01.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 czy ktoś moze stosował takie "cudo" do czyszczenia kominka??? NIE Ale zamierzam . Tylko że nie kominka a komina. Kominek wyczyściło ostre palenie. Komin pewnie nie bo za mała temperatura ... dlatego wspomogę to sadpalem. Do czasu aż kominiarz nie przyjdzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelurb 26.01.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 jak to działa ? dodaje sie do paliwa i wszystko ? w jaki sposób to oczyszcza komin ? czy mozna zastosować do pieca na eko-groszek z podajnikiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askala 26.01.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 kupilem czasami sypie ale czy cos daje to nie wiem żadnych rezultatów nie widać, może troszke wyczyściło wnętrze kominka w cześniejszych postach zeby sypac łyżeczke na dobrze rozgrzany kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr J. 28.01.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Ja raz w miesiącu wsypuje na żar jedną saszetkę. TAk profilaktycznie. Mam czysty komin , nic sie nie osadza na ściankack. Wiem bo zaglądam przez wyczystkę. NEi wiem jakby było , gdybym nie używał, ale koszt niewielki , 9 zł za chyba 10 zaszetek, wiec starczy mi na 2 sezony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.01.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Ja stosuję takie kostki zielone o nazwie samba. Pali się na niebiesko, dobre na imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawturo 28.01.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Używałem i już nie będę - nie widzć żadnej różnicy, no chyba że wpływa to na szybszą korozję kotła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanderbobo 28.01.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 kupiłem dzisiaj 1kg w OBI 29zł - wsypałem połowę w zasobnik pieca na groszek, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawturo 28.01.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Uważaj, bo na opakowaniu jest napisane, że środek silnie korodujący. Napisane tam, by unikać bezpośredniego kontaktu z metalem, więc pomysł z wsypywaniem do zasobnika nie jest chyba dobry.Już tyle tego sadpalu wsypałem do kotła, a i tak i" przed" i "po" wyglądał tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 28.01.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 używam, kominiarz dziwił sie, że komin taki czysty - może to zasługa Sadpala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 28.01.2007 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Ja też używam do kozuchy. Do komina jeszcze nie zaglądałam, ale koza w środku czysta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts