koniu34 25.05.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Muszę przyznać że tak.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekWroc 26.05.2007 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 Inteligentna -wszystko wiedząca co ma wspólnego funkcja szukaj z mozliwością umieszczenia logo.Moze ty mnie zaskoczysz wiedzą alicjo N Niby inteligentny nic niewiedzący - używając funkcji "szukaj" znajdziesz dokładne informacje, jak umieścić swój awantar na forum... np: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=61016 Zaskoczyłam cię wiedzą andrzeju P?!! Tylko tu nie chodzilo o Avatara tylko logo firmy takie jak w moim 1 poście w tym tamacie, wiec jednak inteligancja sie nie popisalas hehehe O coś takiego chodziło: http://mb03.pl/images/l/mb-03_logo.png Peace !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alanowa 26.05.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 Tylko tu nie chodzilo o Avatara tylko logo firmy takie jak w moim 1 poście w tym tamacie, wiec jednak inteligancja sie nie popisalas hehehe O coś takiego chodziło: ... No za to ty zabłysnąłeś Wkleiłeś "logo" bo nie umiesz wkleić avantarka? Proponuję, żebyś walnął jeszcze większe logo, bo to obecne kiepsko widać Co, problemy z umiejętnością zmniejszania obrazów??? Swoją drogą, to podziękuj Solidowi za zaśmiecanie wątku postami nie na temat... Może koniu34 w końcu nauczy się korzystać z forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekWroc 26.05.2007 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 Tylko tu nie chodzilo o Avatara tylko logo firmy takie jak w moim 1 poście w tym tamacie, wiec jednak inteligancja sie nie popisalas hehehe O coś takiego chodziło: ... No za to ty zabłysnąłeś Wkleiłeś "logo" bo nie umiesz wkleić avantarka? Proponuję, żebyś walnął jeszcze większe logo, bo to obecne kiepsko widać Co, problemy z umiejętnością zmniejszania obrazów??? Swoją drogą, to podziękuj Solidowi za zaśmiecanie wątku postami nie na temat... Może koniu34 w końcu nauczy się korzystać z forum! Wyczowam ironie w twoim poscie. Zresztą kto to mowi, sama nie masz Avatara (tak się to poprawnie pisze a nie Avantar ) Co do mnie to nie wklejam Avatara bo nie mam czasu na zabawe.Ale dla twojej przyjemności specjalnie to zrobie zeby cię troszkę ostudzić...Nastepnym razem nie badz taka przemadrzala... Natomiast jeśli chodzi o zaśmiecanie tematu to nikt nie przebije ciebie, i proponuje zebys juz nie odpisywala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekWroc 27.05.2007 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 oferta nadal aktualna jak by kto pytał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alanowa 27.05.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Wyczowam ironie w twoim poscie. Zresztą kto to mowi, sama nie masz Avatara (tak się to poprawnie pisze a nie Avantar ) Co do mnie to nie wklejam Avatara bo nie mam czasu na zabawe.Ale dla twojej przyjemności specjalnie to zrobie zeby cię troszkę ostudzić...Nastepnym razem nie badz taka przemadrzala... Natomiast jeśli chodzi o zaśmiecanie tematu to nikt nie przebije ciebie, i proponuje zebys juz nie odpisywala... Ach, ty to masz wyczucie Ja nie muszę mieć logo, avatara, itp. bo ja się tu nie reklamuję. Będę chciała, to sobie wkleję. Faktycznie, straszna zabawa z tym wklejaniem avatara. Zamiast w podpisie wkleić w innym miejscu, ale widocznie dla niektórych to zbyt trudne... Za każdym razem jak zechcę, to będę przemądrzała, bo tak już mam (szczególnie, jak ktoś mi zalezie za skórę...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekWroc 27.05.2007 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Wyczowam ironie w twoim poscie. Zresztą kto to mowi, sama nie masz Avatara (tak się to poprawnie pisze a nie Avantar ) Co do mnie to nie wklejam Avatara bo nie mam czasu na zabawe.Ale dla twojej przyjemności specjalnie to zrobie zeby cię troszkę ostudzić...Nastepnym razem nie badz taka przemadrzala... Natomiast jeśli chodzi o zaśmiecanie tematu to nikt nie przebije ciebie, i proponuje zebys juz nie odpisywala... Ach, ty to masz wyczucie Ja nie muszę mieć logo, avatara, itp. bo ja się tu nie reklamuję. Będę chciała, to sobie wkleję. Faktycznie, straszna zabawa z tym wklejaniem avatara. Zamiast w podpisie wkleić w innym miejscu, ale widocznie dla niektórych to zbyt trudne... Za każdym razem jak zechcę, to będę przemądrzała, bo tak już mam (szczególnie, jak ktoś mi zalezie za skórę...). Poprostu no comment, rece opadaja jak cie czytam... Naprawde odpusc sobie i nie zasmiecaj mi tematu jak mozesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekWroc 28.05.2007 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 nadal aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alanowa 28.05.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Wyczowam ironie w twoim poscie. Zresztą kto to mowi, sama nie masz Avatara (tak się to poprawnie pisze a nie Avantar ) Co do mnie to nie wklejam Avatara bo nie mam czasu na zabawe.Ale dla twojej przyjemności specjalnie to zrobie zeby cię troszkę ostudzić...Nastepnym razem nie badz taka przemadrzala... Natomiast jeśli chodzi o zaśmiecanie tematu to nikt nie przebije ciebie, i proponuje zebys juz nie odpisywala... Ach, ty to masz wyczucie Ja nie muszę mieć logo, avatara, itp. bo ja się tu nie reklamuję. Będę chciała, to sobie wkleję. Faktycznie, straszna zabawa z tym wklejaniem avatara. Zamiast w podpisie wkleić w innym miejscu, ale widocznie dla niektórych to zbyt trudne... Za każdym razem jak zechcę, to będę przemądrzała, bo tak już mam (szczególnie, jak ktoś mi zalezie za skórę...). Poprostu no comment, rece opadaja jak cie czytam... Naprawde odpusc sobie i nie zasmiecaj mi tematu jak mozesz... No nie wiem Zastanowię się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koniu34 28.05.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Maciek.Ta suka ma cieczkę i tak łatwo nie odpuści mimo ,że nie ma nic do powiedzenia mądrego.Dzięki za pomoc i przepraszam ,że ją przyciągnołem za sobą na twój wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alanowa 29.05.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Maciek. Ta suka ma cieczkę i tak łatwo nie odpuści mimo ,że nie ma nic do powiedzenia mądrego .Dzięki za pomoc i przepraszam ,że ją przyciągnołem za sobą na twój wątek. Nie dość, że PALANT, to jeszcze CHAM!!! W dodatku PROSTAK bez znajomości ortografii... Ciekawe, co na takie teksty powie twój prezes, bo gwarantuję ci, że do niego to trafi, bo nie jesteś godny sprawowania funkcji kierownika działu handlowego w jakiejkolwiek firmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekWroc 01.06.2007 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 nadal aktualne (nie czytajcie tego co wyzej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekWroc 04.06.2007 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 W sprzedaży Poroton z Niemiec dostępny od ręki w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekWroc 09.06.2007 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 aktualne nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jogi8 10.06.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Poproszę o wycenę około 130m2 Ytonga 36,5 w odmianie 400 oraz 45m2 Ytonga 24 w odmianie 600, transport okolice Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekWroc 10.06.2007 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 ...Nasza firma działa tylko na terenie wrocławia i okolic... Do 30km powiedzmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris_r 12.06.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 macie w ofercie klinkier z CRH? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekWroc 12.06.2007 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARDO 12.06.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Witam. Czy ma Pan cement portlandzki i wapno firmy Dolvap (murarze zażyczyli sobie konkretnie takie) ? Jeśli tak to w jakich cenach? (oczywiście brutto). Będzie potrzebne po 3,5 tony jednego i drugiego. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekWroc 12.06.2007 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts