piechocinski 26.01.2007 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Ważne spotkanie…czyli jak to zrobiło DB Prezes Deutsche Bahn w WarszawieW piątek, 26 stycznia w Warszawie Prezes Deutsche Bahn AG, Hartmut Mehdorn rozmawiał Prezesem PKP S.A. Andrzejem Wachem, Podsekretarzem Stanu w Ministerstwie Transportu prof. Mirosławem Chaberkiem, posłami polskiego parlamentu i prezesami zarządów spółek Grupy PKP. Na zaproszenie prezesa PKP S.A. miałem okazję brać udział w spotkaniu i bardzo interesującej dyskusji.Prezes DB przedstawił w Polsce niemieckie doświadczenia w procesie restrukturyzacji kolei ,planów jej prywatyzacji oraz omówił działalność jednostek organizacyjnych DB na przykładzie DB Logistik jako zintegrowanego usługodawcy z zakresu transportu i logistyki.Mój komentarz na gorąco po spotkaniu na stronach internetowych Rynku Kolejowego http://WWW.Rynek-kolejowy.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 26.01.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 moj Dziadek byl kolejarzem ale Niemcow nie lubil to wlasciwie nie wiem czy by sie cieszyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 27.01.2007 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Litosci ! Pociagiem ostatnio jechalem latem '89 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.01.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 mi sie troche pokrecilo .okazalo sie , ze dziadek byl pocztowcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.01.2007 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Luc Skywalker,Zochna Wy podobno z tych "śmigieł" jak to mówił selimm ,prosze o wytłumaczenie mi o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.01.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Litosci ! Pociagiem ostatnio jechalem latem '89 . no i dlatego kolej teraz kiepsko przędzie... jeździłbyś... a nawet jeśli nie lubisz jeźzić to chociaż mógłbyś kupowac bilety... no i kolej staneła by na nogi, tzn. na koła... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 28.01.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 (....)prosze o wytłumaczenie mi o co chodzi? Tu nie ma zadnej tajemnicy . Ot , czasami czlowiek cos se chlapnie na forum i tyle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 28.01.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Maksiu Kolej , ze wzgledu na swoje tory , moze jezdzic tylko tam gdzie one sa , jest ograniczona w stosunku do transportu kolowego . I to jest powod jej upadku . Jestem oburzony z powodu dotacji panstwa , a wiec i mnie do kolejarzy . Niewidzialna reka rynku powinna zadzialac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.01.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 (....)prosze o wytłumaczenie mi o co chodzi? Tu nie ma zadnej tajemnicy . Ot , czasami czlowiek cos se chlapnie na forum i tyle . To tak jak ja??A miałem nadzieje,że można mnie poróżnić z entuzjastami pociagów...sorki i prepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts