pilot_pirx 26.01.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Witam, domu jeszcze nie ma, ale ja już go w myślach urządzam . Marzy mi się kuchnia jak w starym domu, bez typowej zabudowy kuchennej (zazwyczaj jest to ciąg szafek z blatem). Szukam inspiracji więc pokażcie proszę Wasze kuchnie jeśli są właśnie takie nietypowe. Z góry dziękuję Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stuk 26.01.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Czyli chcesz kuchnię bez szafek i bez blatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pilot_pirx 29.01.2007 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Blat oczywiście musi być , ale co do szafek to już nie wiem, może jakiś kredens? Będzie spiżarka, więc tam dużo rzeczy się zmieści. Oczywiście zdaje sobie sprawę, że niektóre rzeczy muszą być, ale jestem ciekawa jak można rozwiązać kuchnię w inny sposób, niż te do których przywykliśmy, unikając stereotypowych rozwiązań. Naprawdę nikt nie ma takiej kuchni, żeby się pochwalić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Paweł 29.01.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 polecam tą stronę..- mnóstwo inspiracji http://www.kuchnie.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pilot_pirx 29.01.2007 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts