ablonski 26.01.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 witam po okresie budowy zostal mi na sprzedaz alarm, ktory wykrzystalem do zabezpieczenia budowy. Jest to prosty alarm z dwoam pilotami, dwoma czujkami ruchu(u mnie byly ustawione na ignorowanie malych zwierzat) oraz dwoma czujkami kontraktonowymi. Zestaw ma mozliwosc podlaczenia dwoch stref przewodowych i dwoch stref bezprzewodowych, w zestawie duzy akumulator. Ma rozne zabezpieczenia antysabotazowe, mozliwosc sterowania powiadomieniem itp. Ostatnio widzialem taki sam na scianie zewnetrznej leroy merlin cena ktora mnie interesuje za komplet to 200zl, mozliwy odbior w bydgoszczy i toruniu lub wysylka. Gdyby ktos byl zainteresowany przesle fotki tutaj link do takiego cuda: http://www.foxalarm.pl./oferta/home/a100/a100.html pzdr arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ablonski 26.01.2007 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 ja mialem do niego podlaczone powiadomienie triskel za 40zl ktore dzownilo mi na komorke jak wyl alarm...ale zostawilem to do nastepnego bardziej rozbudowanego alarmu.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts