Gość 20.02.2002 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2002 Mam problem z obudowš kominka. Na własne nieszczęcie wybrałam piaskowiec - dom jest w górach i uznałam, że kominek z piaskowca będzie miał bardziej "wiejski" charakter niż taki sam marmurowy. Nikt mnie niestety nie uprzedził, że piaskowiec tak łatwo sie brudzi. Czy ktokolwiek miał podobne problemy i mógłby mi pomóc? Czym mogę zmyć już ubrudzonš obudowę? Będę wdzięczna za wszelkie radyAga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 20.02.2002 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2002 Czym Ci sie ubrudzil?Chyba trzeba zetrzec wierzchnia warstwe kamienia (gladki czy lupanka?) a potem zabezpieczyc kamien np Sarsilem (srodkami silikonowymi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejc 20.02.2002 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2002 WitamMam również obudowę z piaskowca i bardzo ładnie się czyści pumeksem, najlepiej naturalnum (cięższym od sztucznego).Można też czyścić papierem ściernym drobnym lub kamieniem szlifierskim. W zadnym wypadku nie wolno myć tego na mokro bo brud wchodzi wtedy głębiej i wtedy jest już problem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.02.2002 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2002 Dzięki za rady. Chyba spróbuję z tym pumeksem. Co do piaskowca to chyba jest cięty (nie łupany), a ubrudził go mój mšż rozkoszujac się wizjš dokladania drewna.Pozdrawiam wszystkichAga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 22.02.2002 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2002 Rozkoszny maz, niech teraz pumeksuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 07.03.2002 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2002 Strasznie lubię Wasze poczucie humoru! Wreszcie forum na poziomie! Pozdr.Alicjanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.03.2002 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2002 "Strasznie wyklucza lubię, łaskawa pani"-jakby to powiedział naczelnik Twardijewicz z ciężkiego więzienia na Silklawie.Fredek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 07.03.2002 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2002 Ale ja właśnie strasznie lubię takie poczucie humoru, czyli lubię tak, że aż strach! Pozdrawiam naczelnika - jak rozumiem blizki znajomy? Alicjanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.03.2002 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2002 Eeee, nie ma się czego bać, ani tym bardziej strachać.Pozdrawiam, Fredek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 08.03.2002 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2002 "Strasznie" Was prosze, dajcie spokoj i wymiencie sie emalia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.03.2002 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2002 F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts