mk1719501284 26.01.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 pytanie jak w temacie, chce zawrzec na wszelki wypadek juz teraz umowe z gazownia, bo zastrzegaja sobie 23 tygodnie na wykonanie przylacza, pozniej daja nam 30 dni na gotowosc do odbierania gazu. Jezeli nie zdarzymy - mamy im zwracac rownowartosc straconego zysku. Pytanie brzmi, jaki jest zysk za m3 i ile minimalnie mamy pobierac na dobe (okreslony mam tylko maksymalny pobor - 4 m3 / godzine).. czy ktos wie jakie to sa stawki miesiecznie?!? z gory dziekuje! m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 26.01.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 U mnie w umowie bylo 0,5% oplaty przylaczeniowej za kazdy dzien zwloki (czyli troche ponad 5zl), jednak nie wiecej niz jej polowa. Podpisalem umowe na dostawe gazu ok. 3 miesiace po ostatecznym terminie. Jak na razie zadnej kary mi nie naliczyli. Jesli cos sie w tej materii zmieni, to dam znac.pozdrawiamKonrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts